ufukt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Elemanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam senin temayı satıyolar ama hemde 50 liraya
1 kişi bu mesajı beğendi.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk öncelikle ben sunu diyim temayı kullanıyorum gercekten harşika ve istediğim tema ama ne yaptıysam sag bileşenleri gösteremedim sag sidebarda konu icinde bu konuda yardımcı olacak olursa gercekten seviniri.
Diğer konualrın hepsini okudum çalıntı alıntı v.s demişsiniz.Bu çalıntı diyen arkadşarın bu sesi niye warez paylasan kişilere sesi cıkmıyor ucli usluer ve diğerleride bilien bir temayı editlemedim hata usluer sattısını yapmıyormu ? Yapsın hakkıdır sonucta emek harcıyor adam size burada kıyak yapmıs ücretsiz yayınlamıs hala vır vır cekemezlik yapıyorsunuz.Ek olarak bende trend temaları ile ilgili çok şikayet duydum ah dogru yanlıs bilmem ama herke birşey almadan önce her konuda müşteri yorumlara bakar bende yorumlara baktım satın almakta vaz gectim.Bu kardesimiz güzel bir tame olusturmus bende tozlu raflardaki sitemi alıp bu temayla can verdim yakında gösteririm inşallah.Helal olsun la sana echo :) Su siteyi satam ben veririm sana elli tl :)
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim ama deidğim gibi konu içinde sol menü yok sadece reklamlar görünüyor p.m atıyorum siteyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema, tek kelime ile mükemmel. Teşekkür ederim.
Ufak bir sorunum var. Yorumların hepsini okudum. dile getireni görmedim.
Anasayfada yatay olarak resimlerin sıralandığı 3 tane kategori var. Bende en üstteki kategori hariç diğer iki kategori aynı çıkıyor. Tema panelinden gösterilmesi gereken tüm kategorileri farklı farklı seçtim ama düzelmedi. Yardım ederseniz çok seviinirim.
kategorilerde sidabarıın görünmemesi gibi sorunları yorumları okuyunca çözümü buldum. Düzeldi.
Tekrar teşekkür ederim .
Ücretsiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.
braveturks@gmail.com Ayrıntılar için iletişime geçiniz.