arkadaşlar sitemde BIG Gallery WP bu temayı kullanmak istiyorum fakat fiyatı 40 dolar birazda acemiliğiğmdem dolayı her temayı istediğim gibi düzenliyemiyorum o yüzdende düzenleyip düzenliyemeyeceğimi bilmedende 40 dolar para vermek istemiyorum. bikaç yerden indirdim fakat styl.css dosyası eksik diyor ve temayı etkinleştirmeye izin vermiyor. Dosyaları aradım taradım indirdiklerim içinde styl css dosyası gerçekten yok bunu ücretsiz olarak ilk deneme amaçlı nasıl çalıştırıp test edebilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi. Tema çok güzel dark ve light oalrak iki versiyonu var. şuandada King Size temasını kullanıyorum ama hoşuma gitmedi menülerin yazı sitilini bile değiştiremiyorum resmen basit ARIEL yazı tipi. Görsel olarak güzel ama ayarlamalar çok zor ve explorerde siteyi açarken arka plan slaytını bazen açıyo bazen açmıyor ama crome de açarken sorun yok sorun makineden değil farklı bilgisayarlardada denedim explorerde sorun var o yüzden değiştirmek istiyorum themayı bilgisi olan ve yardım edebilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler.
Ek Olarak: Yokmu hiç yardımcı olcak bu temayı kullanmış bi arkadaş :(