Ben her zaman yapıcı eleştirilerden yanayım. O yüzden biraz daha çalışmanı öneririm :) Tema fikri güzel ama tasarım ve işlev yönünden biraz daha çalışılması gerekiyor.
1- Etiketler tamamiyle sayfanın dışına çıkıyor.
2- Sayfa adabı biraz ötelenmiş gibi. Yani Sayfanın sağ ve sol kısımlarından biraz boşluk bırakmalısın. Daha güzel görünecektir.
3- Yorum kısmındaki renkli ve uyarıların yer aldığı görseli metin haline getirip güzel bir arkaplan ile sunabilirsin o kısımda. Mesela sarı arkaplan...
4- Yorum kısmındaki gönder butonuna bir ayar çek. Ya görsel düzenlemeyle yada CSS ile...
Falan filan... Eksikler bulmak değil amacım. Belli ki bir amacın var ve o amaca yardım etmek istiyorum sadece...
1- Etiketler tamamiyle sayfanın dışına çıkıyor.
2- Sayfa adabı biraz ötelenmiş gibi. Yani Sayfanın sağ ve sol kısımlarından biraz boşluk bırakmalısın. Daha güzel görünecektir.
3- Yorum kısmındaki renkli ve uyarıların yer aldığı görseli metin haline getirip güzel bir arkaplan ile sunabilirsin o kısımda. Mesela sarı arkaplan...
4- Yorum kısmındaki gönder butonuna bir ayar çek. Ya görsel düzenlemeyle yada CSS ile...
Falan filan... Eksikler bulmak değil amacım. Belli ki bir amacın var ve o amaca yardım etmek istiyorum sadece...
Elbette bunların 2.sürümde kapatacağım.Eleştiriyi iyi yapıyorsunuz.İncitmeden :)
İlk tema için çok güzel olmuş bence. Ücretsiz dağıtmaya karar vermen de çok güzel. Başarılar dilerim ;)
Teşekkür ederim :)
guzel bi temaya benziyor
Böyle düşünmeniz hoş :)
Elinize sağlık başarılı bir tema.
2.sürümde daha çok özellik ve süslenmiş püslenmiş olmasını istiyorum :)