expresstasarım adlı üyeden alıntı

indirdim fakat dizinde xml uzantılı bir dosya mevcut değil.diğer dosyalarada baktım.Aynı zamanda tema yapımcısınada yazdım fakat hala cevap alamadım.
Normalde Wp-Admin panelinden One Click Demo İnstall seçeneğiyle bütün hepsini çekmesi gerekiyordu.Fakat onu yaptıktan sonra veritabanı güncelleştiriyor daha sonra giriş bilgilerini kabul etmiyor.

Ek Olarak: Suç bende arkadaş neden premium tema satın alırsın ki :) Ne Güzel beleş beleş takılıyorduk.
Olmasa başka tema bakıyorduk :D


Xml dosyasını içe aktar diye yukluyorsun, o verdiğim 2. seçenekten hangi temayı aldığın, temanın lisans koduna girerek xml indirerek , daha sonra xml içeri aktararak yapabilirsin! Aynı zamanda sistemin nasıl ayarlanacagi ile alakalı da klavuz bulunmakta biraz bakmam gerekiyor