-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba Arkadaşlar Hepinize kolay gelsin.
2 senelik bilgi sitem var. 2 senedir aynı temayı ve logoyu kullanıyorum. artık kullanıcıların gözünde yeni bir şey yapmak adına logo ve temayı değiştirmek istiyorum. bunun sonucunda sitemde hit kaybı filan olur mu? değerli hocaların yorumlarını bekliyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Köklü bir değişiklik sitenizin sıralamasında ve hit kaybınıza sebep olabilir. Bunun nedeni ise şuan ki temanızın arama motorlarınca benimsenmiş olmasıdır. Geçeceğiniz yeni tema eski temanıza göre yavaşsa ve arama motorları için karmaşık bir yapıya sahip olursa hit kaybınız ve sıralamalarda gerileme yaşayabilirsiniz.
Bu söylediklerimin tam tersi durumda olabilir eski temanız iyi değil ise yeni geçeceğiniz tema seo, hız konusunda daha iyi ise bunun size artı yönde geri dönüşü olacaktır. Geçiş yaparken bunlara dikkat etmeniz lazım. Ama sadece bir takım yerler, renkler ve logo değişecekse bunları sağlayabilirsiniz, ara sıra bende renk değişimi yapmaktayım, tasarımda yenilikler eklemekteyim.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
zaten şu an sitemde Newsmag temasını kullanıyorum. sitemle alakalı herhangi bir sıkıntım yok. sadece kullanıcıların gözünde değişiklik yapmak için düşünüyordum. ama hit kaybı yaşayacaksam hiç bulaşmayayım daha iyi. :)
yorumun için teşekkürler bu arada
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hız iyidir hocam eğer temaniz hizliysa hiç yeni mecaraya girismenize gerek yok diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.