worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Muhtemelen SQL yedeği almadınız, geçmiş olsun. Firmayla iletişime geçin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
WordPress dosyalarınız public_html klasörünün içerisinde olur. Fakat bu dosyalar sadece Wordpress ve temanızın ana dosyalarını, sitenize yüklediğiniz resimleri, temanızda veya wp-config.php gibi dosyalarda yaptığınız kod düzenlemelerini / eklediğiniz kodları barındırır.
İçeriklerinizi ve admin panelinden yaptığınız ayarların bir çoğunu geri getirebilmek için veritabanı yedeğinizin olması gerekir. .sql uzantısı olur.
Sanırım siz ftp ile sitenize bağlanıp gördüğünüz tüm dosyaları bilgisayarınıza yedeklemişsiniz. Fakat dediğim gibi bu dosyalar veritabanı olmadan tek başına yeterli değil. Ayrıca veritabanı yedeği almalıydınız.
Hosting firmanıza danışın. Veritabanı yedeğiniz onlarda varsa şanslısınız. Veya daha önce yedek aldıysanız bilgisayarınızda aratın. ( sizin üstteki eklediğiniz ekran görüntüsündeki dosyalar arasında; public_html/wp-config.php dosyasının içerisinde veritabanınızın adı yazıyordur muhtemelen. )
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Makale yazarlığı
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Çok saolun arkadaşlar almamışım yedek yeniden kurdum artık alacağım ama düzgün yedek almam için ne yapmam gerek nasıl alabilirim adım adım anlatırsanız sevinirim biraz yeniyim de.