-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar.
Kodlama bilgim çok az, fakat videolardan bakarak yapabiliyorum. Ya da başkası tarafından kodlanabilir. Tasarı ve diğer bölümlerini (yani psde tema bölümleri oluşturma) öğrenmek istiyorum.
Videolarda hep kodlama var ve birkaç bölüm. Bunu sıfırdan başlayarak nereden ve nasıl öğrenebilirim ?
Teşekkürler.
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sıfırdan html ve css tekniklerini incelemelisin. Eğer bu konular hakkında bilgin varsa ismail bayram isimli arkadaşımızın youtube üzerinden paylaşmış olduğu Wordpress tema eğitim seti var. Tavsiye edebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kodlama bilgim hiç yok. Fakat PS üzerinden tema tasarımını yapmak istiyorum, aynı zamandada buna yetecek kadar kodlama bilgisi almak istiyorum. Sizce nereden ve nasıl yararlanmalıyım ? Yani araştırdım fakat bulamadım.
Ya direk css bilgilerinden başladılar şablo ayırma-çekme falan, yada wp kurulumundan. Düşük bir tema olacağı için ve ilk başlangıcım, düşük bir eğitim düzeyi istiyorum.
Yani mantığını değil bana direk nasıl yapıldığını anlatsa yeter. Ayrıca yüksek bilgi mi istiyor, kaç adet video dersi izleyince yeterli olur ?
Aynı zamanda bunun için ders almak istiyorum özel hocadan. Kaç ders benim için yeterli olacaktır ?
Çok teşekkürler.
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
psd to css videolarını izleyebilirsiniz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önerdiğiniz ve dediğiniz doğrultuda bir ders seti video atarsanız çok sevinirimm. Aradım fakat bulduklarım dediğim gibi çıktı. Sonra girişsem mi bilemedim.
Teşekkür ederim.
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım, çok teşekkürler. Ben daha zor sanıp korkuyorumdum, çok sağolum :)
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben şahsen Youtube tarafından yüzlerce video izlemem rağmen html&css mantığını kavrayamamıştım seneler önce daha sonra beğendiğim sitelerden açık kaynak kodlarını inceleyerek mantığını anladım.
Üstünde 1,2 ay çalıştıktan sonra kendim sıfırdan tasarım yapmaya başladım basit sorunlar olması ilk başlarda gayet normal fakat bunları da internet aracılığıyla çözebilirsin.
Eğitim setleri olarak son zamanlarda çok gördüğüm Tayfun Erbilen'in bloğundan bakabilirsin.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**