-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhabalar. bu wpcimri.com sitesi var themeforesteden aldıgı temaları ucuza satıyorlar. Sürümden kazanıyorlar herhalde. her neyse bu siteden alışveriş yapan oldu mu hiç? :D tema dosyaları vs eksik vermiyorlar değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
inanmıyorum ben bu tür sitelere warez temaları lisanslı diye paylaşıyorlar
Buda sitenin kendi açıklaması..
Temaları lisanssız kullanabilirsiniz fakat hazır şablonları ya da bazı ek özellikleri lisans işlemi yapmadığınız zaman kullanamayabilirsiniz.
Temalar için herhangi bir garanti vermiyoruz. Herhangi bir destek sağlamıyoruz.
Not: İade yapılmamaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu tarz sitelerin reklamını yapmış oluyorsunuz maalesef.
Bu konularda bilgisiz biri de gidiyor buralardan tema vs alıyor.
Ama sonra o kişiler gelip virüs temizletmek istiyorlar.
Sermayesi olmayan girmesin site işlerine, bu kadar basit.
Bu satışları yapanlar illa ki yakalanıyorlar merak etmeyin. Zaten bildiğim kadarı ile 2 tanesi kaçak durumda. Yüklü birer tazminat ödemeleri gerekiyor.
Ve ne yazık ki buralardan tema alanlar da bu suça iştirak etmiş oluyorlar desek :)
Belki biraz çekinir de almazlar.
İyi forumlar herkese.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Artık sürekli "yapmayın, etmeyin, almayın, satmayın" demekten biz yorulduk sizler hala sorgulamaktan yorulmadınız. İlla ki oradan alacağız diyorsunuz. Alın kardeşim alın da tepe tepe kullanın, sitenizde sorunla karşılaştığınızda o sitelere gidin buralara uğramayın sakın. Böylece yaptığınız sahtekarlığa burada insanlara "yardımcı" olmaya çalışan, sorunlarını gidermeye çalışan insanları alet etmemiş olursunuz.
Bunun için uygun bir söz var, neredeyse atasözü kıvamında ama dile getirmek istemiyorum...
Siz derdinizi körelteceksiniz diye buradaki insanları zan altında bırakmayın. Gidin lisanslı tema alın ve Ruslar gibi düşünüp zevk almaya bakın... Sonra rahat edeceksiniz emin olun...
İşini doğru dürüst yapan tema kodlayıcıları yeri vakti geldiğinde size eklentileri ile birlikte güncellemeleri sunuyorlar.
Örnek: 3 sene önce aldığım temaya güncelleme geldi. WPBakery ve Revulotion Slider son sürümleri ile geldi.
WPBakery: 64$
Revulotion Slider: 29$
O tarihte Aldığım tema 49 $
Ruslar haksız olamaz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Marketing
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kendine ait olmayan veya kendi yapmadığı bir temadan nasıl sürümden kazanabiliyor ben orda takılı kaldım.