YLDRMZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Dün gece hosting şirketinin bir sıkıntısı nedeni ile yeni sunucuya taşındım. Yedeklemeler ve SQL bilgilerini eksiksiz ve tam olarak yüklemeyi gerçekleştirmeme rağmen siteye girdiğim zaman 500 gün önceki konularım gözüküyor.
Diğer konularım gözükmüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Acil desteğinize ihtiyacım var.:(
Çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Saygılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bildiğim kadarıyla yedek almamışsan ve Hosting şirketin sadece 500 gün önceki yedeği almışsa yapacak bir şey yok.
YLDRMZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef bana e posta atıldıktan hemen sonra aldım. Yeni konularım olduğu gibi duruyor fakat ana sayfada göstermiyor? Yedek aldığım tarih 11 Eylül 2012 saat 14:00 civarı (bugün) almıştım. Yazılar bölümünde yazılarım hala admin panelinde durmakta ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Databasenize bakarmısınız ? Orada en az 1 yeni konunuz duruyormu ? Eğer konular duruyorsa Tarihe göre sıralamada problem olmuş olabilir, Eskiden yeniye listeleyebilir lütfen kontrol edermisin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
site adresini alabilirmiyim sakıncası yoksa ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteniz buradaki saat dilimlerini sunucu saatine ve tarihine göre alıyor olabilirmi ? Sunucu değiştikten hemen sonramı yaşadınız bu problemi ? Görünüşte veri kaybı yok, ayrıca konuya tıklayınca doğru tarih gözüküyor. listeleme sayfasındaki tarih kodunu tıkladığınızda açılan sayfadaki tarih kodu ile değiştirin düzelecektir.
Son yorumların üstündeki Simplemachines Forum (SMF FORUM) özel Analtım Bölümü kısmından konuya tıklayınca tarih düzgün gözüküyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.