Gallo
yalnızlık paylaşılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba;
İki gündür sitemin admin panelinde çeşitli yerlerde hatalar alıyorum. Eklentiler sekmesinde, yeni yazı girişinde vb. birçok yerde farklı hatalar alıyorum. Aşağıdaki hata az önce son aldığım hatadır, yardımcı olursanız sevinirim..
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/denizlit/public_html/wp-admin/edit-form-advanced.php on line 300
Hataların ortak noktası 'memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes)' sonrasında hep dosya isimleri değişiyor.
Gallo
yalnızlık paylaşılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
settings.php de belirtilen satır yok. Limit ile ilgili tek satır;
// Set initial default constants including WP_MEMORY_LIMIT, WP_MAX_MEMORY_LIMIT, WP_DEBUG, WP_CONTENT_DIR and WP_CACHE.
wp_initial_constants( );
Sanırım host ile alakalı. İngilizcem çok iyi değildir ama..
Gallo
yalnızlık paylaşılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Estağfurullah. O kodu olduğu gibi ekledim ama banamısın demedi..
Şuan bazen hata veriyor, bazen vermiyor.
Yeni yazı ekle dediğim de yazı alanında yazdıklarım görünmüyor. Biçimlendirme kutuları da görünmüyor :)
wp-admin klasörünü yeniden attım hostta bakalım ne olacak:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
Serbest Meslek
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
phpinfo(); ?>
Üstteki kodu .php olarak kaydedip hostuna atarmısın.Daha sonra tarayıcıda açıp memory_limit kısmını arayıp bul.Oradaki değeri aştığından dolayı o hataları alıyorsun.Ayarlarını üstte çıkacak değerden fazla yapman lazım.
.htaccess dosyana alttaki kodu kendine göre ekle.Yine olmazsa Xmb'yi arttırarttırabilirsin.Örnek 1000mb
php_value memory_limit Xmb