-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Değerli arkadaşlar Advanced Custom Fields eklentisini kullanan veya kullanım ayarlarını bilen arkadaşlar var ise buradan paylaşabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Firma rehberi sitesi yapmak istiyorum. Firma bilgileri ekranın sağında standart bir şekilde olsun. Solda firma hakkında yazı. Alt kısımdada firmanın yerini gösteren google map haritası.
Sizin sitenizi inceledim.
http://inddir.com/css3-menu/ bu linkteki lisans, dildesteği vb kısımın olduğu yer gibi biryer ve altta google map haritası.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
More Fields ile bunları yapabilirsin özel alan bölümlerini kutucuklar haline getirebilir standart bilgileri seçenek aline getirebilirsin.
Alt alta düzenli şekilde sıralamak için özel alanı çağıran kodu düzenli bir tablo içine koymalısın
Tablo ve belli bir düzen de bilgi girmek için tek başına eklenti yetmiyor.
Eklenetiler sadece bilgi girişini hızlandırıyor, kolaylaştırıyor.
Örnek:
"sehir" diye bir özel alan oluşturdun. More Fields eklentisi ile bütün şehirleri seçenek haline getirirsin daha sonra temanızın Tekil yazı (single.php) sayfasına o şehrin nerede görünmesini istiyorsanız orasına şu kodu eklemelisiniz.
< ?php echo get_post_meta($post->ID, "sehir", true); ?>
Artık yazı yazarken seçeneklerden hangi şehri seçerseniz yukarıda ki kodu eklediğiniz yerde o şehir görünecektir.
Bunu resim yazı harita her şey için yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bitirimci adlı üyeden alıntı
More Fields ile bunları yapabilirsin özel alan bölümlerini kutucuklar haline getirebilir standart bilgileri seçenek aline getirebilirsin.
Alt alta düzenli şekilde sıralamak için özel alanı çağıran kodu düzenli bir tablo içine koymalısın
Tablo ve belli bir düzen de bilgi girmek için tek başına eklenti yetmiyor.
Eklenetiler sadece bilgi girişini hızlandırıyor, kolaylaştırıyor.
Örnek:
"sehir" diye bir özel alan oluşturdun. More Fields eklentisi ile bütün şehirleri seçenek haline getirirsin daha sonra temanızın Tekil yazı (single.php) sayfasına o şehrin nerede görünmesini istiyorsanız orasına şu kodu eklemelisiniz.
< ?php echo get_post_meta($post->ID, "sehir", true); ?>
Artık yazı yazarken seçeneklerden hangi şehri seçerseniz yukarıda ki kodu eklediğiniz yerde o şehir görünecektir.
Bunu resim yazı harita her şey için yapabilirsiniz.
Hocam verdiğin bilgiler için sağol. Benim yapamadığım single.php içini ayarlamak. Yani yazılım bilgisi bende 0 (sıfır). örneğin 300x300 pxl alanda sağa yapışık yukardanda 100 pxl aşağıda olacak desek bunu nasıl yapacağız örnek kodlamayla açıklayabilirsen çok sevinirim.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bilginform adlı üyeden alıntı
Firma rehberi sitesi yapmak istiyorum. Firma bilgileri ekranın sağında standart bir şekilde olsun. Solda firma hakkında yazı. Alt kısımdada firmanın yerini gösteren google map haritası.
Sizin sitenizi inceledim.
http://inddir.com/css3-menu/ bu linkteki lisans, dildesteği vb kısımın olduğu yer gibi biryer ve altta google map haritası.
yapabildiniz mi burada yazdığınız düşüncenizi ?
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgi Islem
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
More Fields eklentisini kullaniyorum ancak cozemedigim select ve radio"yu kullanmak icin maddeler eklemek istiyorum ancak nereden eklenecegini bulamadim
Edit: gozumun onundeymis. pardon :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Maalesef daha yapamadım...