Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Uzun süredir üzerinde uğraştığım bir site var. Hala da uğraşmaya devam ediyorum. Yalnız bir yerde takıldım.
Sorunum şu. Sitemdeki 2-3 adet yan menü var. Bu yan menülerimi de bileşenlerden sidebar ksımına özel menü olarak ekledim. Buraya kadar herşey güzel fakat mesala ben Amerika diye sabit bir başlık yapıyorum altına da boston la miami gibi açılır kapanır menü eklemek istiyorum. Amerikaya tıklandığında boston la miami gibi diğer sayfalarım gözüksün istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Eklentiyle yada cod ile yapabilir miyim? Var mı önerileriniz?
Üst menüde herhangi bir sorun yok. Orada otomatik açılır kapanır menü oluşuyor ama dediğim gibi yan menümde bu oluşmuyor. Sayfalar alt alta diziliyor....
Şimdiden teşekkürler...
Siteme bakmak isteyenler ne dediğimi anlayacaktır. Site adresim www.celttour.com
Hiç bir eklenti yan menümü açıp kapayamadı henüz. Yan menüde alt sayfaları olan ana sayfalar kapanmıyor maalesef. Bir yerde yaptığım bir hata var ama nedir anlayamadım? Yan menüyü sayfalardan oluşturuyorum acaba sorun ondan mı diye merak ediyorum?
Gerçi üst menüyü de hep sayfalardan oluşturdum hiç bir eklentiye yada uğraşa gerek kalmadan wordpress kendi otomatik açılır kapanır menü yaptı. 4-5 gündür çözüm arıyorum ama bulamadım, kafayı yemek üzereyim.