-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
@MKURT valla hocam, bişeyler yaptım ama onu da geç yaptım. yeni link yapısı ile indexlendi sonra eskiye çevirdim yen i indexlenenler gitti filan. Şu an hit 200 oluyor 1 ay oldu işte 15 - 20 günde toparladı.
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
T.T. Teknikeri
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuya bir ce ee diyeyim arkadaşlar..
Ben All in seo kullanıyorum. Aynı temadan kullanan yeni bir site de yoast kullanıyor. 2 siteye de 1 er gün arayla aynı konuyu girdim. Başlığında ufak bir değişiklik yaptım sadece ve anahtar kelimeler bile aynı.
All-in-One kullanan site bana ait olduğu için Google webmaster'dan konu linkini tanıttım. Ancak aradan geçti 3 hafta buna rağmen yoast kullanan site ilk sayfada çıkıyor. All in seo kullandığım kendi sitem ise eğer başlığı Google de aratırsam çıkıyor. Bazı anahtar kelimelerde çıkmıyor bile. Günlük hitim 150 200 arası bazen 250 olabiliyor.
Yoast kullanan site 2 aylık ama hiti 300 lere yaklaştı :)
Demek istediğim yoast bence daha iyi ama önceden geçiş yaptım hit düşmeye başlayınca tekrar All in one seo ya dönmüştüm. İnsan korkmuyor değil geçiş yapmaya. 2 ara 1 derede kalıyoruz sanırım.