lostyazilim
tr.link

All in One SEO'dan Yoast SEO'ya Geçmeli mi?

24 Mesajlar 4.605 Okunma
lstbozum
tr.link

zangess zangess Ya Sev Ya Terket! Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webtasarim
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad U** i**
  • Mesajlar 1153
  • Beğeniler 339 / 275
  • Ticaret 13, (%100)

kohreg adlı üyeden alıntı

Ben hem tema değiştirdim, hem de yoasta geçtim. Anlamadan uzantılarında değiştirdim. Site hiçti 250 300 dem 20 -30 lara düştü :) sonra biraz toparlamaya uğraştım şimdi 200 yazı paylaştığım günler sosyal medya etkisi ile 300 ü biraz geçiyor.

Hitin düşmesi çok normal. Üzülme düzelir belki link yapısı kalıcı bağlantı hepsi değişmiş olabilir. Site düşüşe geçer ama kısa sürede yükselir tekrardan. Geçmiş olsun.
kohreg

kişi bu mesajı beğendi.

https://biyokimlik.com
wmaraci
reklam

MKURT MKURT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Logistics & Transportation
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1793
  • Beğeniler 394 / 439
  • Ticaret 54, (%100)
kohreg Geçmiş olsun hocam kötü olmuş. En kısa zamanda umarım link yapıları eski haline gelir.
kohreg

kişi bu mesajı beğendi.

kohreg kohreg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 216 / 86
  • Ticaret 11, (%100)
@MKURT valla hocam, bişeyler yaptım ama onu da geç yaptım. yeni link yapısı ile indexlendi sonra eskiye çevirdim yen i indexlenenler gitti filan. Şu an hit 200 oluyor 1 ay oldu işte 15 - 20 günde toparladı.

www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.

hasanucar hasanucar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek T.T. Teknikeri
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Konuya bir ce ee diyeyim arkadaşlar..
Ben All in seo kullanıyorum. Aynı temadan kullanan yeni bir site de yoast kullanıyor. 2 siteye de 1 er gün arayla aynı konuyu girdim. Başlığında ufak bir değişiklik yaptım sadece ve anahtar kelimeler bile aynı.
All-in-One kullanan site bana ait olduğu için Google webmaster'dan konu linkini tanıttım. Ancak aradan geçti 3 hafta buna rağmen yoast kullanan site ilk sayfada çıkıyor. All in seo kullandığım kendi sitem ise eğer başlığı Google de aratırsam çıkıyor. Bazı anahtar kelimelerde çıkmıyor bile. Günlük hitim 150 200 arası bazen 250 olabiliyor.
Yoast kullanan site 2 aylık ama hiti 300 lere yaklaştı :)
Demek istediğim yoast bence daha iyi ama önceden geçiş yaptım hit düşmeye başlayınca tekrar All in one seo ya dönmüştüm. İnsan korkmuyor değil geçiş yapmaya. 2 ara 1 derede kalıyoruz sanırım.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al