-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ben wordpress konusunda çok yeniyim ve sizlere birşey sormak istiyorum. Ben bu eklentiyi siteme kurdum.yazılara etiket eklerken seo bölümündeki kısma mı etiket yazımalıyım yoksa wordpressin kendi panelindeki kısma mı etiketleri yazmalıyım. Ben şuan bilmediğim için her ikisine de aynı etiketleri yazıyorum. google adsenseye başvurdum yanıt bekliyorum bu etiket yüzünden bir sorun yaşamak istemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben olabildiğince yazı ile alakalı etiketleri sadece wordpress oanelindeki etiket kısmına yerleştiriyorum, gayet de güzel index'lere sahibim, bir sıkıntı yaşamadım.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
all in seo ' yu fazla konu giriyorsanız kullanın.
eğer günde 1 -2 makale giriyorsanız önerim, Yoast WordPress SEO 'dır.
bu konuda tartışmayın benimle ben denedim farkı çok büyük gördüm.
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mennunsan sorun yok devam et all in seo 'dan ben çok yeniyim dediğinden, yeni başladın anladım siteyide yeni açtın anladım yani hit durumunu bilmiyordum, yoast geçersen hit düşüşü olabilir sonuçta all in seo ile kazanmışın hiti, sildiğinde kaybedip en baştan yoast ile kazanmaya uğraşırsın gerek yok buna devam et all in seo
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aspercasper adlı üyeden alıntı
Evet kardeş doğru anlamışın yeni başladım siteye de wordpresse web alemine de. Daha önce 1-2 site deneyimim oldu 2-3 ay sonra sıkılıp kapatmıştım. Şimdi istekliyim. yoastu kurdum önce biraz karışık geldi sonra oll in seo kurdum kullanımı kolay geldi hitide artırınca tamamdır dedim. dediğin gibi tekrar yosta geçmeye gerek yok bir başka sitem olursa onada yoast kurar denerim :)
site linkini ö.m atarmısın merak ettim şimdi :)