samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Wordpress'in vazgeçilmez eklentisi olan bu seo optimizasyon eklentisinin ücretli olan sürümünü kullanan var mı?
Kullanan arkadaşlar lütfen ALL İN ONE SEO PACK PRO eklenti sürümü bize nasıl faydalar getirmekte?
Para vermeye değer mi?
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Valla onu bilmiyorum da premium seo var code canyondan ben onu satın aldım. istesen ona bir bak eklenti üzernde online destek felan da var. İyi yani. bi incele derim. Ayrıca seo için keywordu desc. felan otomatik girdirebiliyorsun.
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Şimdi şöyle sen haber yazıyosun yada editörün. Normalde hani all in seo da aşağıdaki alanları kendin dolduruyorsun ya, açıklama felan bunda istersen kendin dolduruyosun istersen eklenti sayfasına gidip eksik olan tüm sayfalarına otomatik doldur diyosun hepsini açıklama başlık felan seo kullanrına uydurup dolduruyo. Çokda anlatamadım eklenti sitesini bi ziyaret ederen orda neler yaptığını anlatmışlar. Ayrıca 301 yönlendirme felan var. Kullanıcıların ulaşamadığı sayfaları sana gösteriyo eğer gerçekten ulaşamıyorsa ona otomatik yönlendirme felan yapabiliyosun. Site sıkıştırma felan bayaa özelliği var bi bak hoşuna giderse alırsın.
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-