lostyazilim
tr.link

All In SEO verileri nerede saklanıyor?

7 Mesajlar 863 Okunma
acebozum
tr.link

monelogg monelogg <> Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)
Bugün All In SEO eklentisini kurdum, açıklama, anahtar kelime girmek için tablo vs. aradım fakat bulamadım, veriler nerede saklanıyor? Bir tabloya sütun olarak mı ekleniyor?

googleasistan

CemTurk CemTurk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Admin Panelinde All In One SEO kısmında ayarları oluyor, ekstra ayarlar için yazı eklediğin bölümde aşağıda All in one seo ile ilgili ayarlar oluyor ekstra kelime vs eklemek için

http://www.cemturk.net

• Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)

Cem Türk adlı üyeden alıntı

Admin Panelinde All In One SEO kısmında ayarları oluyor, ekstra ayarlar için yazı eklediğin bölümde aşağıda All in one seo ile ilgili ayarlar oluyor ekstra kelime vs eklemek için

Cevabınız için teşekkür ederim, fakat her yazı için anahtar kelime, açıklama vs. yapmak çok uğraştıracak, o yüzden en azından eski yazılar için yazı başlığını hem başlık, hem tanım, hem de anahtar kelime olarak ekleyen bir sorgu yazayım dedim fakat tabloyu bulamadım maalesef.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

monelogg adlı üyeden alıntı

Cevabınız için teşekkür ederim, fakat her yazı için anahtar kelime, açıklama vs. yapmak çok uğraştıracak, o yüzden en azından eski yazılar için yazı başlığını hem başlık, hem tanım, hem de anahtar kelime olarak ekleyen bir sorgu yazayım dedim fakat tabloyu bulamadım maalesef.

Bunu yapmanıza gerek yok. Otomatik oluyor bu işlemler zaten. Yazı başlığı title, yazının ilk 160 karakteri description, yazı etiketleri ise keyword olarak atanıyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)

isousluer adlı üyeden alıntı

Bunu yapmanıza gerek yok. Otomatik oluyor bu işlemler zaten. Yazı başlığı title, yazının ilk 160 karakteri description, yazı etiketleri ise keyword olarak atanıyor.

Cevap için teşekkürler, eklentide SEO başlığı/açıklaması/kelimeleri kısımları boş olunca böyle bir şey yapayım demiştim ama bu şekilde olması iyiymiş, bir de düzenleme ile uğraşmaktan da kurtulmuş olurum.

CemTurk CemTurk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

monelogg adlı üyeden alıntı

ismail beyin dediği gibi etiketler otomatik olarak keyword olarak ekleniyor zaten rahatlıkla kullanabilirsiniz :)

http://www.cemturk.net

• Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)

Cem Türk adlı üyeden alıntı

ismail beyin dediği gibi etiketler otomatik olarak keyword olarak ekleniyor zaten rahatlıkla kullanabilirsiniz :)

Cevabınız için teşekkürler, bu haliyle kullanacağım, iyi oldu bu haliyle, hiç uğraştırmıyor. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al