netbozum
tr.link

Allowed memory size hatası (Yardım)

3 Mesajlar 949 Okunma
acebozum
tr.link

Abdullahiskifogluu Abdullahiskifogluu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar daha önce buna benzer bi konu açtım sorun düzeldi sandım ama düzelmemiş. Sorunum şu mesela eklenti yüklerken vs. Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 314288 bytes) in /home/cisdayco/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/inc/define.php on line 1449 Bu tip hatalar alıyorum bazen tema dosyalarına giremiyorum yükledigim eklentileri sildim biraz düzelir gibi oldu ama hala aynı hata var. Yardımlarınızı bekliyorum eskiden yoktu birden çıktı

reklam

kademirius kademirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 61 / 6
  • Ticaret 3, (%100)
sanırım bir değişkene haddinden fazla büyük bir veri aktarmaya çalışıyorsun ya da veri tabanından dönüşü büyük olan bir sorgu çekiyorsun. bu hata genellikle böyle durumlarda çıkar.

sakinadam.com

Abdullahiskifogluu Abdullahiskifogluu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

kademirius adlı üyeden alıntı

sanırım bir değişkene haddinden fazla büyük bir veri aktarmaya çalışıyorsun ya da veri tabanından dönüşü büyük olan bir sorgu çekiyorsun. bu hata genellikle böyle durumlarda çıkar.

Peki nasıl düzeltebiliriz ? Kullandıgım eklentiler zaten az onun dışında ne olabilir ki ? Hostingi linux'den ssd linux'e tasıdılar ondan olabilir mi?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al