-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blog yazilarinda sadece 3 4 etiket ekliyorum anahtar kelime icin ekstra bisey yapmama gerek var mı? (kalın yazma gibi)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Kalın yazarak vurgulamış olursunuz. Yoast seo kurun. Snippet alanlarını doldurun. Kelime analizine bakın yüzde 1.5-2 iyi anahtar kelime yoğunluğu olarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Snippet alaninda slug ve seo title otomatik dolduruyor oraya herhangi bi ekleme yapmama gerek var mi ? Sadece meta kismi bos kaliyor sanirim anahtar kelimeyi oraya eklemem gerekiyor birde ben kelime analizini goremedim bu ucretli surumde oluyor sanirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Ücretsiz sürümde de var. Keyword yazdıktan sonra yazdığınız yerin altında kırmızı sarı noktayla işaretli açıklamaları kontrol Edip onları yeşil hale getirin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yoast Seo da oluşturulan Kategori ve etiketlerde de seo uygulaması yapabilirsiniz. Kategori/Etiket ismi, slug, altta açıklama kısmında bir paragraf yazı ile ilgili makalede kullandığınızda etkili olur.
Makalelerde Meta Snippeti de bir paragraf (160 karakter) ile doldurun. Yoksa Odak Anahtar Kelime kısmı Yeşil e dönmüyor. Makalelerde kullanılan görsellerin de mutlaka isim ve "alt" kısmının açıklama ile doldurulmuş olmasının Seo ya büyük katkısı vardır.
Her aşamada dikkat edilmesi gereken ise, benzer olmamaları. Benzersiz açıklamalar üretmeye çabalayın.