Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.
Blogumun anasayfasındayken resimli konuların resimlerine tıkladığımda ilgili konuya gitmek yerine sadece resmi gösteren tekil bir sayfaya gidiyor.
İnternetten araştırmalarım sonucunda images.php dosyasına şu kodun eklenmesiyle sorun çözülüyor diyorlar
post_parent)); ?>

Bu kod sorunu çözüyorsa images.php'ye kodu yerleştirmem için yardımcı olabilecek biri var mı?Zira mevcut dosyamda neredeyse aynısı bir kod mevcut.Ben denedim ama beceremedim sanırım. Kodlar çakıştı gibime geldi.

Bir de bazı konuların resmi link şeklindeyken bazıları no link şeklinde. Link şeklinde olanlar tıklandığında sadece resmi gösteriyor, link bağlantısı olmayanlarda ise konuyı görmek için 'devamını oku' bağlantısına tıklamak gerekiyor. Buna sebep olabileceğini düşündüğüm bir mevzu da öne çıkarılmış görsel veya resimleri tam boy,orta boy eklemek olabileceğini düşünüyorum.
Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ek Olarak: Belki benzer sorunu yaşayan vardır. Ben çözümü buldum. Yazılara eklediğim resimde resmi düzenle ikonuna tıklayıp bağlantı hedefi kısmına ilgili konunun linkini verirsek resme tıklanınca ilgili konuya gitme işlevini görüyor.
Ancak bunu otomatik olarak ayarlayabilmeyi çözemedim henüz. Resimleri otomatik olarak konuya yönlendirmek için ne yapmalı?