-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Futbol Hakemi / Referee
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Arkadaşlar Seo İle İlgili Sorular/Sorunlar Veya Kurlum İçin Konuya Cevap yazarak ulaşabilirsiniz.. Yada P.M İle
Tamamen Üçretsizdir. Herşey WmAracı için..!
Minare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam sitemap, etiket, backlink, özgün içerik gibi bilindik yöntemler dışında önereceğiniz şeyler varsa yazın öğrenelim. Bunun dışındakiler zaten klasik yöntemler.
Minare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben sen o değil mesele, herkes biliyor bunları, gözden kaçmış seo ipuçları varsa ve paylaşırsan ne âla. Nitekim seo statik bir olgu değil. Dinamik bir olgu. Yani sistem kendini geliştirdikçe, seo'nun da yapısı değişebiliyor. Dün SMO yokken bu gün Seo'nun en önemli aracı oldu SMO. Dün en iyi seo bilen bugün smo yu göz ardı ettiği zaman Seo bilmemiş oluyor. Yani keşfettiğiniz bir şeyler varsa ben paylaşın diyorum zaten paylaşmayın demiyorum. Ama sitemap, etiket, yada şu bu plugin önerileri herkesin dilinde olan ve artık standart kalıplaşmış tavsiyeler. selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Futbol Hakemi / Referee
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Konuyu niye baltalıyorsunuz ki zaten eklenti destegi vermiyorum ki seo destegi veriyorum.
arkadaşlar hala başka işin içinde..
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Daha önce birkere daha bir tartışma yaşandı, mesajları sildim ancak birbaşka tartışma daha geliyor. Daha fazla tartışmaya sebebiyet vermemesi için konuyu kilitliyorum.