şimdi bak www.horozz.net sitesine bilgisayarından gir.. varsa tabletindende gir.. Cep telefonundanda gir.. Tüm sistemler için uygundur tema.. yani mobil girişler için extra bir eklenti kullanmıyorum ben.. Temanın kendisi mobil uyumlu.. Cep telefonundan yada tabletten girince temanın kendisi algılayıp o şekilde görünüyor site..
Eğer mobil uyumlu olmayan bir tema kullanacağım diyorsanız bu işi eklentiler ile halledeceksiniz..
Diğer arkadaşların söylediği wptouch yanında alttaki eklentilerde var bunun için..
JetPack - JetPack sitenizi her açıdan hazır hale getirebilecek ve güçlendirebilecek güçlü bir eklentidir. 33 spesifik özelliği bulunmaktadır ve bunlardan birisi sitenizin mobil duyarlı bir tasarıma sahip olmasını sağlamaktır. JetPack bir eklenti olmaktan çok vazgeçemeyeceğiniz bir paket olmayı istemektedir.
WP Mobile Detector - Bu eklenti WordPress sitenize erişim sağlamak isteyen kişinin kullandığı cihazı otomatik olarak tespit eder ve ona uygun mobil temayı yükler. Bu eklenti gelişmiş analizler sunmakta ve 5000’den fazla mobil telefonu desteklemektedir. İçerik formatları mobil cihazlara uygun hale dönüştürülür ve eklenti önceden yüklü 7 mobil tema ile birlikte gelmektedir.
WordPress Mobile Pack 2.0 - Bu eklenti mevcut içeriği platformlara, işletim sistemlerine ve cihazlara göre kullanıcıya sunmaktadır. Eklentinin çoklu platform desteği, duyarlı bir kullanıcı arayüzü, altı arka plan kapağı ile hazır bir tema ve gönderi senkronizasyonu özellikleri bulunmaktadır. Eklenti ayrıca görümünü özelleştirebilmenizi sağlamaktadır.
WP Mobile Edition - Bu eklenti bir mobil geçiş düğmesine sahiptir. Kullanılan cihazları otomatik olarak tespit etmekte ve kullanıcılara masaüstü ve mobil cihazlar arasında geçiş yapıp yapmamak arasında bir seçim sunmaktadır. Standart mobil teması oldukça hızlıdır ve kolay bir biçimde yüklenmektedir. Sekiz farklı renk şeması, cihaz adaptasyonu, akıllı formatlama ve tam yorum sistemi özelliklerini barındırmaktadır. Tema aynı zamanda SEO uyumludur ve mobil reklam seçenekleri ile zenginleştirilmiştir.
Bu verdiklerimi googleda ararsanız bulursunuz..