-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba arkadaşlar 2 sitede aynı temayı kullanıyorum 1 sitenin yedeğini (yayınlar,sayfalar vs) diğer siteye aktarmak istiyorum nasıl sorunsuz bir şekilde yapabiliriz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sorununuz halen devam ediyorsa ücretsiz yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
TSK (Uzman Jandarma) emekli
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yedek sitede bulunan bilgileri Araçlar, dışa aktar yöntemiyle bilgisayarına indir, yeni siteye geç, araçlar, içe aktar yöntemiyle tüm içeriği sorunsuz bir şekilde aktarabilirsin. fakat sorun çıkmaması açısından iki sitenin de kalıcı bağlantıları aynı olmalı. Resimleri aktarmak için ftp ile wp-content/uploads klasörünü bilgisayarına indirerek yeni sitene yükleyebilirsin. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ayni islemi bir kac gün öncesinde yaptim 3 site için. Sitede tüm işlemlerini bitirdikten sonra public_html klasörünü pc indir ve 2. Siteye yükle mysql dan veritabanini disa aktararak veritabani yedegini indirerek 2. Sitede bir veritabani olustur ve içe aktarma ile yeni siteye veritabanini aktar. Sonrasinda mysql da settings tablosunda site urlsini güncelle ve wp-config.php dosyasinda da ayni şekilde yeni veritabani bilgilerini düzenle. Umarim bu anlatim yardimci olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
// Acta est fabula