lostyazilim

Bir wp sitesine iki tane daha ya da daha çok wp kurmak sorun olur mu

3 Mesajlar 946 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

truyka83 truyka83 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba, Yardım lütfen...
Benim wordpress sitem var. Soru cevap bölümü oluşturdum. siteadı/soru-cevap şeklinde klasör oluşturup yeniden wp kurup ücretli tema yükledim. Sorunsuz çalışıyor. Şimdi de ana sitede kategori halinde olan başka bir konu için tıpkı soru-cevaota yaptığım gibi dosya, wp kurulumu ve beğendiğim başka bir temayı kurmayı düşünüyorum. Yani bir tane wordpress site içinde 2 tane wp kurulmuş olacak. Hatta 3 taneyi de kurmak istiyorum. Bunun başka yolu var mı? Yani bir wp sitesinin kategorilerine göre farklı tema gösterbiliyor muyuz? Yoksa ben hep wp mi yüklemek ve kurmak zorundayım? Teşekkürler

Not: Bu arada eklenti şeklinde olabiliyor netten baktığım kadarıyla, eklenti dışında çözüm var mı? Bu şekilde iki üç tane wp kurmanın siteye zararı olur mu? İki wp ile şimdilik sorunsuz görünüyor

wmaraci
reklam

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)
Ayrı bir veritabanı oluşturup onun içine kurarsanız Wordpress'i hiçbir sıkıntı olmaz.

truyka83 truyka83 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
ben ayrı veritabanı oluşturmadım, ayrı veritabanı oluşturunca daha yavaş açılır diye düşündüm. Bu arada benim web tasarım bilgim çok yok. Kulaktan dolma hep. Bir de ayrı veritabanına kurduğumda, buradaki yeni yazılar ana sitedeki indexi artttırır mı_?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al