lostyazilim
tr.link

Bloggerdan Wordpress'e geçtim, alışmakta zorlanıyorum

3 Mesajlar 597 Okunma
acebozum
tr.link

firatonline firatonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 35 / 34
  • Ticaret 12, (%100)
Arkadaşlar, yeni, Bloggerdan wordpress'e geçtim , alışmakta zorluk çekiyorum yahu.

Konu hazırlamak eskiden blogger panelinde eğlenceydi benim için şimdi işkence oldu. Mesela en basitinden bloggerda resmi ekler "çok büyük"'e tıklardım olur biterdi. Tema da ona göreydi zaten. Şimdi resimleri dahi tek tek boyutlandırmam gerekiyor bu dahi çok sıkıcı geliyor.

Bloggerdan içe aktardığım o yayınların belirli kısımları ortalıydı şimdi o kısımlar sola dayanmış falan. Bunların kolay bir yöntemleri var mı yoksa seve seve alışmak mı gerekiyor? :(:confused:

elektronikssl
webimgo

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
madem rahattın niye geçtin :) Blogger'a alıştıysan ondan devam etmen daha iyiydi. Ben ikisini de kullanıyorum. Ama blogger'dan wordpress'e aktarmak mecbur değilsen iyi olmuyor.

Wp site yapacaksan temanı vs. ayarlayıp sıfırdan yapacan bence.

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam geçiş yaptığınız sistem güzel olmasa milyonlarca insan kullanır mıydı? Sistemin esnek olması can alıcı nokta. İstediğiniz şekilde müdahale edebiliyorsunuz. Fotoğraflarınızın boyutunu Ayarlar > Ortam Ayarları'ndan istediğiniz ölçüde ayarlayabilir. Her yazıya tek tek ölçü girmek zorunda kalmazsınız. Fakat sitem etmek yerine araştırma yapmayı deneyin.

iyi.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al