-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Dostlar bu taşıma işlemleri ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz bana.
Bir sunucu var Plesk Panel. buraya wordpress tabanlı blogumu taşıyabilir miyim? Taşırsam nasıl taşırım?
Yardım ederseniz sevinirim.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Plesk panellerde phpMyAdmin oluyor diye biliyorum. Kullandığın hosting panelinden phpMyAdmin'e girip veritabanını çıkart. Daha sonra dosyaların yedeklerini al. Plesk panele geçtiğinde dosyaları httpdocs klasörüne at. phpMyAdmin'e gir ve içeriye aktar diyerek dışarıya çıkarttığın dosyayı yükle. Veritabanı kurulduğunda bir kullanıcı ata ve bilgileri kaydet. Daha sonra wordpress'in wp-config.php dosyasını aç ve veritabanı bilgilerini (veri tabanı ismi, veri tabanı kullanıcı adı ve şifresini) gir. Her şey doğru olduğunda çalışacaktır.
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Plesk panel asp demek değildir. Plesk panelde sadece asp çalışır gibi bir şartta yok.
Plesk panel asp programlama dili ile beraber Access veya SQL veritabanı kullanımını destekleyen web hosting türüdür. Aynı şekilde plesk panele sahip hosting servisinde php kodlarını da çalıştırabilirsiniz.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)