-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO | Bilişim | Elektronik | Özgün Makale - Tanıtım Yazısı Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç duymadım bu eklentileri,
Simple Tags : Simple ingilizcede tek demek. Tek Taglar oluyor Türkçesi.
importta import işlemini yapan bir WP eklentisi.
Bunları etkisizleştirebilirsiniz;
Archives by Selected Categories
WordPress Importer
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Simple Tags peki bu ne işime yarar hocam kullanmıyorum sanırım yada altta mı çalışıyordur? Linkleme eklentisi sanırım ama ben linkleme falan etmiyorum sitemde. Gerekli midir ki
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Simple Tags (Basit Etiketler) etiketler üzerinde daha kolay ve rahat bir kullanıma sahip olmanı sağlar; sidebar'a bir etiket bulutu ekleyebilir, daha önceki etiketlerini hatırlayarak formları otomatik tamamlama işleminde yardımcı olur, gönderileri otomatik olarka etiketleyebilmeni ve yazı sayfalarında etikete tıkladığında arama motorunda aratma gibi kullanışlı/değişik özelliklere sahiptir.
Archives by Selected Categories (Seçilmiş kategoriler için arşivler) arşiv sayfalarındaki hakimiyetini arttırır.
WordPress Importer Wordpress'in halihazırda gelen İçe Alma aracının biraz daha geliştirilmişi diyebiliriz sanırım. Blogundan dışa aktarılan içeriği bloga tekrar aktarmana yardımcı olan bir eklenti.
Bana soracak olursan, hiçbiri gerekli değil. Çok eklenti kullanmak da zaten önerilen bir şey değil, birçok şey basit kodlarla da yapılabiliyor.
Kod kalabalığından kurtulur en azından blogun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
o zaman Simple Tags (Basit Etiketler) eklentisini de kullanmıyım teşekkürler yanıtınız için