-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bugun siteme konu eklerken bir şey dikkatimi çekti sıteme konu ekledim lakın ana sayfada kendı yenilemedi bazı haber protalarında veya forumlarda yenı bır konu eklendıgı zaman sıte kendını otomatık yenılıyor böyle bir şey varsa wordperss tabanlı siteye nasıl uygularız fıkrı veya kendı sıtesı böyle olan arkadaşlar konu altına paylaşabilirmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazıyı güncelleyip tekrar deneyin.Eklentilerden kaynaklı bir sorunda olabilir.Ya da siz front page kullanıyorsanız eklediğiniz yazıdaki kategori front page de olmayabilir.
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu iş haber sitelerinde meta refresh ile yapılır.
880 saniyede bir başlangıç sayfasını (yada çok daha cinsiyetçi bir isimle "ana sayfa") yenile;
Bu kod'u ve etiketlerinin arasına yapıştırman yeterli. 880'i istediğin süreyle değiştir.
CNN.com şunu kullanmış;
ABCnews.com ise bunu;
1 kişi bu mesajı beğendi.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aylardır wordpress kullanmadım fakat İngilizce versionda şöyleydi;
1. WP admin panel'e giriş yap
2. Soldaki menüden "Appearance" seç (Tr'si muhtemelen Görünüm'dür)
3. "Editor" seç
4. Sağ kolonda beliren menüden "header.php" seç
5. ve etiketlerinin arasına enter'e basıp bir satır boşluk aç ve yazdığım satırı ekle. Yani şöyle görünsün;
Sadece "SiteIsmi.com" yazan satırı ekleyeceksin elbette. Diğer satırları başka bir wordpress temada var oldukları için gözün alışsın diye ekledim.
6. Sağ altta "Update File"a tıklayıp kaydet
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tabi tabi o. Dediğim gibi ben aylardır kullanmadım. Hatırladığım kadarıyla yazdım. Zaten Editor'ün Türkçesi düzenleyici bu arada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet öyle yazdım pek dikkatli okumadın galiba. SiteIsmi.com'u senin domain'le değiştirmeyi unutma.