-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar bu ara sitelerimden birine bu aralar konulara istemediğim yorumlar geliyor. Akismet kurulu sitede ancak bu yorumlar bir acayip gayet normal yorumlar yapılmış sanki birilerine sorular soruyorlar gibi
açmış olduğum konu ile alakası olmayan yorumlar
örneğin ben cep telefonu ile ilgili konu açmışım gelen yorum aldığım ayakkabı çok sıktı gidip değiştireceğim
gibi..
başka bir örnek ise ben otomobilden bahsetmısım konuda gelen yorum Fenerbahçeden bahsetmiş bu şeklide gidiyor
Bunlar bir kaçı anlamadım neden böyle ne yapabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Backlink almaya çalışmışlardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Yorum yazarken sitelerini yazıyorlarsa oradan yorum backlink alırlar
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
botmu değil mi anlaman lazım. yandex metrica kur. webvisor özelliğini aç ve bak kim yazıyor o yorumları.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
34numara adlı üyeden alıntı
Dediğim gibi lınk falan yok örnek gelen bir yorum Açtıgım konu otomobil hakkında tanıtım yapmışım
Gelen Yorum İse
Bu dizi hayatımda gördüğüm en en en güzel dizi. Anlatılamıcak kadar çok seviyorum . bu fotoğraflar içinde çok teşekkücr ederim . umarım 2. sezonun yayınlanma tarihi ekimde olmaz . inanın çok heyecanla bekliyorum .
Yoruma link vermez ama isim bolumune site adresini yazip linkini verir.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benzer yorumlar bana da geliyor, ben şöyle düşündüm, wordpress yorum ayarlarında daha önce onaylanmış bir yorumu olmalı kriterini geçmek için rastgele botla yorum yazdırıyorlar, yorum onaylanırsa gelsin backlinkli yorumlar.Saçma olabilir tabii ama başka da bir şey gelmedi aklıma
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şimdi bir yorum daha geldi sanki bir sitede tartışma var bendede çıkıyor
yorum bu
Haberin altında kaynak betmilriştik. Zahmet edip o linke bakarsanız fotoğrafları gf6rebilirdiniz. Ben yine de o haberdeki fotoğrafları şimdi ekliyorum.Kendi işime bakma konusuna gelince; Duyarsız mı olmalıyız? 3 maymunu oynayarak bu mesleği yfcceltebileceğinizi mi zannediyorsunuz? En basit yf6netmeliği bile uygulamayanlar, uygulatmayanlar ve bunları denetlemeyenlerin TdcRKİYE CUMHURİYETİNE verebilecekleri bir şey yoktur. 5188 sayılı kanunu ve yf6netmelikleri iş olsun diye e7ıkardıysalar o zaman bu bilginizi paylaşın. Unutmayın ki kanunlar herkesin uyması gereken yazılı normlardır. Uymayan da uygulamayan da sonue7larından mesuldfcr. Bilmem anlatabildim mi? Saygılar.