cagdastakis adlı üyeden alıntı
Bir çok hizmet sağlayıcı Uzak MySQL bağlantısını kısıtladığından dolayı Web Site bağlantı türü MySQL bağlantısı değil AgentFile bağlantısı olarak değiştirildi.
e yani en başından beri botunuzu kullanmama sebebim buydu zaten :D iyi etmişsiniz gelişmelere devam.
aslında bunu bi plugin haline getirseniz kendi panelimizden kullanabilsek o da hoş olurdu misal..
Bunu öneriniz aslında değerlendirilebilir. Notlarım arasına aldım teşekkür ederim.
Heuristic adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Sisteme kayıt olup ve agentCMSBOT.php indirerek baglantı testi diyorum ancak
Uyarı vermekte halbuki ana dizine attım hem url olarak deniyorum hem siteadi.com/agentCMSBOT.php hiç bir şekilde onay vermiyor.
Ek Olarak: Malesef sorun devam ettiği için iptal ettim, yapabilecek bir şey yok başarılar dilerim.
Merhabalar
www.xxx.com/agentCMSBOT.php dediğinizde karşınıza bir php kodu gelecektir. Bu php kodu gelmiyor ise ilk olarak Chmod ayarlarınız standar 644 ise CHMOD 766 olarak yapın ve dosyanın okunup okunmadını kontrol ediniz.
Php çalıştırdığınızda 1,"[OK] Success!","[0,\"[ERR] Nothing Mission!\"]"] böyle bir sayfa geliyorsa sitenizi direk olarak ekleyebilirsiniz.
Videolu anlatımları hazırlıyoruz ama bundan önce bizim eklediğimiz sitelere bağlı kalmamanız için ve istediğiniz siteden veri alabilmeniz için ufak tefek değişiklikler yapıyoruz.
Heuristic adlı üyeden alıntı
Ben anladım anlamasına da CHMOD ayarına kadar herşeyi sorunsuzca yaptığım halde Bağlantı Testi kısmını geçememesi ilginç bir durumdur.
www.xxx.com/agentCMBOT.php olarak dosyayı cağırdığınızda
1,"[OK] Success!","[0,\"[ERR] Nothing Mission!\"]"] bu php kodları geliyorsa ise dosya yazma izinleri v.s sorun yoktur.
sistemden online destek alabilirsiniz.
RooteX arkadaşımızın dediği gibi dosyayı attığınızda chmod izinlerini ayarlamadan önce php okunup okunmadını kontrol edin arkadaşlar eğer okunmuyorsa chmod ayarlarını deneyiniz.
merhabalar sistem üzerinden bize site adresinizi ve kullanıcı bilgilerinizi gönderirseniz size yardımcı olabilirim. Mutlaka hata yaptığınız bir bölüm vardır. Bizimle iletişime geçin sizlere yardımcı olalım.