lostyazilim
tr.link

Contact Form Pop-Up Eklentisi

3 Mesajlar 862 Okunma
acebozum
tr.link

savaskursun savaskursun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 3, (%100)

Eklentiyi dolar karşılığında satın aldım, çok beğendiğim bir eklenti , yalnız şöyle bir sorunum var eklenti ana sayfada çıkmıyor, alt sayfaların tamamında çıkıyor , bunu ana sayfadada göstermek istiyorum ama yapamadım, eklenti hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Link: http://codecanyon.net/item/contact-form-popup/4080981?ref=takeaction&ref=takeaction&clickthrough_id=318639338&redirect_back=true

elektronikssl
webimgo

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Ayarlar panelinde ilgili bir ayarı olabilirmi kontrol ettinmi. Eklentiyi hiç kullanmadım ama bütün sayfalarda çıkıpta ana sayfada çıkmaması ilginç.

savaskursun savaskursun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 3, (%100)

cihaneken adlı üyeden alıntı

Ayarlar panelinde ilgili bir ayarı olabilirmi kontrol ettinmi. Eklentiyi hiç kullanmadım ama bütün sayfalarda çıkıpta ana sayfada çıkmaması ilginç.

evet ettim , öyle bir ayar yok, adminn girişi yaptığımda bütün sayfalarda çıkıyor ama normal girişlerde anasayfada göstermiyor.

Ek Olarak: Şöyle bir sorun buldum sitenin ana sayfası yeni eklenen konuları vs göstermiyor 2 gün önceyi gösteriyor, ceche siliyorum yine olmuyor, admin girişi yapınca ana sayfada bugün eklediğim konular çıkıyor ve eklentide çıkıyor, ceche eklentisini kaldırıdm forumdan baika bir yöntem ile denedim cecheleri siliyor ama yine aynı ...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al