-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demin aynı problemi aldım ben de. Bloklar ile ilgili güncellemeler gelmişti, güncelleme yaptım aynı hatayı almaya başladım. Güncelleme öncesi mi sonrası mı bu sorun başladı emin değilim. Ama klasik editörü kullanmak istemiyorum, diğeri daha işlevsel. Klasik editör dışında da bir çözüm yok mudur ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de son sürümü güncelledikten sonra başıma geldi :/ Eski editörü kullanmayınca normal sekmede açamıyorum ama ilginçtik gizli sekmede açıyor. Cache falan da sildim ama nafile. Son sürümle bu sorun çıktı :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfayı yenilemek zorunda kalıyoruz, tüm yazı ve etiket düzeni bozuluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar bende de aynı sorun var. Yazı yazamıyorum. Yazı arasına görsel eklemeye kalktığımda sürekli Düzenleyici beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. uyarısı alıyorum. Çözümünü nedir? Burada yazılanları denedim olmuyor. Host şirketine haber verdim çözemedik. Ne yapmamız lazım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belki konuyu hortlattım ama eklenti ekleme bölümünden Gutenberg'i kurarak çözdüm arkadaşlar.
System.out.println("In Code We Trust");
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Nakliyeci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı Sorun bende de var Ultimate Addons for Gutenberg eklentisini devre dışı bırakınca düzeliyor. ama bütün sitede kullandığım için bu eklentiyi bütün sayfaları yeniden yapmam gerekecek gibi... bunu çözmenin yolunu bulan var ise paylaşırsa sevinirim..