Şimdi bir şekilde istediğime benzer bir panel ekliyorum. (Panel anime eklemek için olacak) Taxonomyleri kuruyorum ama ardından "Yeni Ekle" (Panelde Yeni Anime Diye Geçiyor) Butonuna Bastığımda Bütün Her Şeyi Yaptığımda İndex (Ana Sayfaya) Gönderilmiyor. (Yani sadece yazılardan eklediklerim ana sayfada gözüküyor) Nasıl ana sayfaya o animeleri (yazıları) göndereceğim? Acil Yardım! Kod olarak dan da verebilen verirse güzel olur çünkü eklentiyi kaldırdığımda post type da siliniyor (export yapsamda değişmiyor)

Export Sayfasındaki Kod {"anime_ekle":{"name":"anime_ekle","label":"Animeler","singular_label":"Anime","description":"Anime Ekleme Paneli","public":"true","publicly_queryable":"true","show_ui":"true","show_in_nav_menus":"true","show_in_rest":"false","rest_base":"","has_archive":"false","has_archive_string":"","exclude_from_search":"false","capability_type":"post","hierarchical":"false","rewrite":"true","rewrite_slug":"","rewrite_withfront":"true","query_var":"true","query_var_slug":"","menu_position":"","show_in_menu":"true","show_in_menu_string":"","menu_icon":"","supports":["title","editor","thumbnail","excerpt","comments"],"taxonomies":["category","post_tag"],"labels":{"menu_name":"Animeler","all_items":"B\u00fct\u00fcn Animeler","add_new":"Yeni Anime","add_new_item":"Yeni \u00d6\u011fe","edit_item":"Animeyi D\u00fczenle","new_item":"Yeni Anime","view_item":"Animeyi G\u00f6r\u00fcnt\u00fcle (Edit\u00f6r)","search_items":"Animeyi Ara","not_found":"Anime Bulunamad\u0131","not_found_in_trash":"Anime Bulunamad\u0131","parent":"Ebeveyn Anime","featured_image":"Anime K\u00fc\u00e7\u00fck Resmi (Thumbnail)","set_featured_image":"Anime K\u00fc\u00e7\u00fck Resmi Ekle","remove_featured_image":"Anime K\u00fc\u00e7\u00fck Resmini Kald\u0131r","use_featured_image":"Anime K\u00fc\u00e7\u00fck Resmi Se\u00e7","archives":"Anime Ar\u015fivi","insert_into_item":"Anime Ekle","uploaded_to_this_item":"Bu anime i\u00e7in y\u00fcklenen","filter_items_list":"Filtre Anime Listesi","items_list_navigation":"Anime Listesi","items_list":"Animeler Listesi","parent_item_colon":"Ebeveyn Anime"},"custom_supports":""}}