-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operaio Specializzato
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
alystr ile çalısıyorum arkadaşlar dün tema değistirdim site çok geç açılmaya başladı, hani sorun temadan kaynaklı bir şey oldugunu tahmin ederek aynı temayı başka bir siteme yükledim fakat orda ve farklı bir host üzerinden kasma gibi sorun yaşanmıyor..
site açılışta hangi verileri çagırırken takılı kalıyor yada geç cevap alıyor bir türlü bulamıyorum nedir sizce? host üzerinden bazen 75%100 bazen ise tam 100% cpu kullanımı uyarısı alıyorum
site: piutech.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Böyle 1-2 gün devam ederse suspend ediyorlar hostingi. Cpaneldeki Son Ziyaretçiler (Latest Visitor) bölümünden siteye girenlerin nereye eriştiğine bakın. Temada shell vb. zararlı kodlar varsa o yüzden yapabilir. Başka veritabanı olup olmadığını görmek için phpmyadmini de kontrol etminizi tavsiye ederim. Zararlı gördüğünüz ip adreslerini de engelleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçenlerde benimde başıma böyle bir durum geldi ne yaptım ne ettiysem düzeltemedim wordpress i baştan kurdum warez temalar genelde böyle sorun çıkarıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operaio Specializzato
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
aynı tema başka bir site üzerinde çalışır kasmadan etmeden bu sitemde çalışmıyor, bunu kafam almıyor. Eklentiler desek hepsini deaktfif duruma getirdim ama aynı acaba hostan kaynaklı bir durummudur