-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
sennedion.com sitem iyice hantallaştı. Düşünün ki adsense eklentisi siteyi analiz bile edemiyor. Gereksiz eklentileri kaldırdım. cache var kullanıyorum. Fotoğrafları sürekli olarak sıkıştırıyorum. Reg. Thump eklentisi ile yapıyorum bunu. DB-Optimize var.
Turhost CPanel'den kaynak kullanımlarında sıkıntı gözükmüyor. Durum nedir bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
hocam,
ame="google-site-verification" content="hrgQXneQufTxyhaxhuY7-0HAuCHD2rDn-xU6HtMmdQU" />name="google-site-verification" content="hrgQXneQufTxyhaxhuY7-0HAuCHD2rDn-xU6HtMmdQU" />name="google-site-verification" content="hrgQXneQufTxyhaxhuY7-0HAuCHD2rDn-xU6HtMmdQU" />name="google-site-verification" content="hrgQXneQufTxyhaxhuY7-0HAuCHD2rDn-xU6HtMmdQU" />name="google-site-verification" content="aBELFvxTM-VSygyES3UwYhpy5bcKbd9ZmBT-4Qox0KQ" />name="google-site-verification" content="FVYLDqSnoQuJFuzNDsWP-8N3CoeFhozFomRFLRnSb3U" />name="google-site-verification" content="FVYLDqSnoQuJFuzNDsWP-8N3CoeFhozFomRFLRnSb3U" />name="google-site-verification" content="FVYLDqSnoQuJFuzNDsWP-8N3CoeFhozFomRFLRnSb3U" />name="google-site-verification" content="FVYLDqSnoQuJFuzNDsWP-8N3CoeFhozFomRFLRnSb3U" />name="google-site-verification" content="FVYLDqSnoQuJFuzNDsWP-8N3CoeFhozFomRFLRnSb3U" />
bukadar eklenilmiş ne yapmışsın :) ben mi yanlış gördüm
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yuh :D nasıl anlamadım nedir nerededir :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bütün css ve js ler anasayfanın en üstünde, ayrıca minify.php denen bir dosya var 10 saniye bekleme süresi var zaten onu düşürebilirseniz sorun çözülebilir yada minifty.php kaldırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatmak isteyen var mı desem? :D çok şey mi istemiş olurum acaba? :D
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ayrıntılı ayar bilmiyorsanız WP Fastest Cache kullanın. Şuan W3 Total sizin için biraz ayrıntı kaçabilir. Düzgün kullanılmadığında sorun çıkarıyor.