wmaraci reklam
tr.link

Devamını Oku Sorunu

4 Mesajlar 1.739 Okunma
acebozum
tr.link

antidetron antidetron Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad x** x**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 45 / 115
  • Ticaret 9, (%100)
Merhabalar. Blog sayfamda sparkling temasını kullanıyorum. Tema ayarlarında devamını oku özelliğini aktif ettiğimde aşağıdaki resimdeki gibi bir durum oluyor. Benim istediğim yazı düzeninin hiç bozulmaması ve belirli bir yerinden itibaren devamını oku seçeneğinin gelmesi. Bunu sizce nasıl yapabilirim. Teşekkürler.

googleasistan
reklam

cagdastakis cagdastakis cagdastakis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 728
  • Beğeniler 60 / 298
  • Ticaret 1, (%100)
excerpt yazıdaki içeriğin sadece metin kısmını edit olmadan gösterir bunun yerine o özelliği kapatıp manuel olarak yazıyı yazarken kesilmesini istediğiniz kısımdan sonra editörden read more etiketini ekleyebilirsiniz. editörde bunun butonu var zaten

Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/

antidetron antidetron Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad x** x**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 45 / 115
  • Ticaret 9, (%100)
More etiketi ile de denedim daha önce. Bunda bahsettiğim şekilde bir problem olmuyor fakat bu sefer de devamını oku butonu görünmüyor.

Ek Olarak: Sorunu öne çıkarılan resim kullanılarak çözebildik. Aynı sorunu yaşayanlar için duyurulur.

enerjibes enerjibes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Elektrik mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 50 / 33
  • Ticaret 3, (%100)
Aynı sorun bende de vardı. Biraz uğraştıktan sonra çözüldü. Benim bulduğum çözüm şu şekilde;

- Öncelikle Admin Panel/Ayarlar/Okuma kısmına gidiyoruz. Buradan "Her yazı için, göster" kısmındaki "Tüm Metin" seçeneğini aktif yapıyoruz.

- Daha sonra sitenin anasayfa kısmını açıyoruz. Bu kısım açıldıktan sonra, sayfanın en üst kısmında menüler var. Bu menülerden "özelleştir" seçeneğine tıklayarak temanın ayarlarını yapacağımız kısıma ulaşıyoruz.

- Karşımıza çıkan menüden sırasıyla Sparkling Ayarları/İçerik Ayarları kısmına geliyoruz. Burada 2 seçenek var. Bu seçeneklerden "Show post excerpts?" kısmını boş bırakıyoruz yani deaktif yapıp, "kaydet" diyoruz.

- Son olarak hiçbir ayar ile oynamadan, yukarıda etkisiz hale getirdiğimiz "Show post excerpts?" seçeneğini tekrar aktif yapıyoruz ve sorun çözülüyor.

Benim bulduğum yöntem bu
antidetron

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al