-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhabalar. Blog sayfamda sparkling temasını kullanıyorum. Tema ayarlarında devamını oku özelliğini aktif ettiğimde aşağıdaki resimdeki gibi bir durum oluyor. Benim istediğim yazı düzeninin hiç bozulmaması ve belirli bir yerinden itibaren devamını oku seçeneğinin gelmesi. Bunu sizce nasıl yapabilirim. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
excerpt yazıdaki içeriğin sadece metin kısmını edit olmadan gösterir bunun yerine o özelliği kapatıp manuel olarak yazıyı yazarken kesilmesini istediğiniz kısımdan sonra editörden read more etiketini ekleyebilirsiniz. editörde bunun butonu var zaten
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
More etiketi ile de denedim daha önce. Bunda bahsettiğim şekilde bir problem olmuyor fakat bu sefer de devamını oku butonu görünmüyor.
Ek Olarak: Sorunu öne çıkarılan resim kullanılarak çözebildik. Aynı sorunu yaşayanlar için duyurulur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı sorun bende de vardı. Biraz uğraştıktan sonra çözüldü. Benim bulduğum çözüm şu şekilde;
- Öncelikle Admin Panel/Ayarlar/Okuma kısmına gidiyoruz. Buradan "Her yazı için, göster" kısmındaki "Tüm Metin" seçeneğini aktif yapıyoruz.
- Daha sonra sitenin anasayfa kısmını açıyoruz. Bu kısım açıldıktan sonra, sayfanın en üst kısmında menüler var. Bu menülerden "özelleştir" seçeneğine tıklayarak temanın ayarlarını yapacağımız kısıma ulaşıyoruz.
- Karşımıza çıkan menüden sırasıyla Sparkling Ayarları/İçerik Ayarları kısmına geliyoruz. Burada 2 seçenek var. Bu seçeneklerden "Show post excerpts?" kısmını boş bırakıyoruz yani deaktif yapıp, "kaydet" diyoruz.
- Son olarak hiçbir ayar ile oynamadan, yukarıda etkisiz hale getirdiğimiz "Show post excerpts?" seçeneğini tekrar aktif yapıyoruz ve sorun çözülüyor.
Benim bulduğum yöntem bu
1 kişi bu mesajı beğendi.