lostyazilim
tr.link

Domain Değiştirme

5 Mesajlar 790 Okunma
acebozum
tr.link

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Merhaba, hostumun bana otomatik atadığı domain wordpress genel ayarlarda duruyordu. bende godaddyden domaini alıp hostumun ns adreslerinide koydum. Daha sonra genel ayarlardan
-wordpress adres = cekirdekblog.com
Site adresi= cekirdekblog.com
şeklinde kaydedince site açılmıyor. Phpmyadminden geri alıyorum yine deniyorum olmuyor sorun nedir ?

elektronikssl
webimgo

Androman Androman IRC... E-Mail Onaysız
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 465
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba, hostumun bana otomatik atadığı domain wordpress genel ayarlarda duruyordu. bende godaddyden domaini alıp hostumun ns adreslerinide koydum.

Burayı devrik cümlelerden dolayı anlayamadım hocam, problemi düzgün yazarsanız yardımcı olayım hemen.

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)

Androman adlı üyeden alıntı

Burayı devrik cümlelerden dolayı anlayamadım hocam, problemi düzgün yazarsanız yardımcı olayım hemen.

Hocam hostu aldık ancak domaini bağlamadan wordpress kurdum bundan dolayı domain yerinde hostun domaini vardı. Sonra kendi domainimi yazdım siteye giriş olmuyor. Godaddyede ns adreslerinide yazdım neyi yanlış yaptımki

Androman Androman IRC... E-Mail Onaysız
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 465
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 15, (%100)
IP üzerinden WordPress kurulum gerçekleştirmişsiniz, bu işlemden sonra yapmanız gereken tek şey, domaininizi IP'nin bulunduğu hostun NS'lerine yönlendirmek. Şu an giriş sağlayamıyorsanız NS'ler yönlenmemiş olabilir, intodns'den ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz. NS'ler yönlenmiş, host doğru domaine açılmış ve ilgili host üzerine WordPress kurulmuş ise, manuel olarak site ismi değiştirirken bir hata yapmışsınızdır büyük ihtimalle. Baştan kurmayı deneseniz?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)

Androman adlı üyeden alıntı

IP üzerinden WordPress kurulum gerçekleştirmişsiniz, bu işlemden sonra yapmanız gereken tek şey, domaininizi IP'nin bulunduğu hostun NS'lerine yönlendirmek. Şu an giriş sağlayamıyorsanız NS'ler yönlenmemiş olabilir, intodns'den ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz. NS'ler yönlenmiş, host doğru domaine açılmış ve ilgili host üzerine WordPress kurulmuş ise, manuel olarak site ismi değiştirirken bir hata yapmışsınızdır büyük ihtimalle. Baştan kurmayı deneseniz?

Hocam firmaya ticket attım domaini hesabıma eklediler bende firmanının nslerinini godaddye ekledim. bukadar sonra wordpress ayarlarından domaini yazıp kaydedince açılmıyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al