-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Cpanelmi kullaniyorsunuz hocam ?
EnoxHost
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Developper
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba,
Sunucuda cache eklentısı varsa oradan gırıs yapıorsunuzdur suan. Kısa sure sonra duzelır.
Fırmanıza bılgı verın sunucuları guzel bır elden gecırsınler. Bunu sızın anlattıklarınıza nazaran soyluyorum.
Proje
Knight Online Files
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Proje Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size Hosted.com.tr firmasından uzak durmanızı söyleyecektim ki, siz yazmışsınız. Yardım bölümüne ulaşılamayan bir firmayı ciddiye almamak gerekir. Özellikle de, internet sektöründe bunun telafisi olamaz.
Ciddi projeleriniz varsa, Türkiye'den hosting almamanızı salık veririm. Küçük projeleriniz için Digital Ocean VPS, büyük projeleriniz için de OVH Dedicated sunucu kullanabilirsiniz. İkisi de maddi olarak hesaplıdır. Profesyonel firmalardır.
Fakat, normal hosting ya da reseller hesapları gibi managed değillerdir. Yani, sunucudaki bütün sorumluluk size aittir. Herhangi bir durumda, yedekler dahil bütün sorumluluğu siz üstlenirsiniz.
Sunucu yönetimi konusunda yeterliliğe sahip değilseniz, forumdaki arkadaşlardan yardım talebinde bulunabilirsiniz. Dilerseniz ben de kurulum, güvenlik, performans ve otomatik yedekleme konularında teknik destek verebilirim. Geçmiş olsun. İyi forumlar.