lostyazilim
tr.link

Eklenti Ayarları

4 Mesajlar 675 Okunma
acebozum
tr.link

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)
Wordpress'te siteye eklenen eklentilere (SEO vs) ekstradan bir ayarlama falan yapmak gerekiyor mu? Yoksa sadece etkinleştirip bırakmak mı gerekiyor?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
googleasistan

ylbogaufuk ylbogaufuk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
kod açısından mı soruyorsun ayarlama açısından mı ? kurduğun eklentinin ayarlarını sitene göre ayarlaman lazım. örneğin all in seo pack site haritası oluşturmak için aktif etmen lazım ya da form contact emailin gideceği adres falan. kod açısındansa genelde ayrıca kod eklemene gerek kalmıyor eklentiler için. eklenti türkçe değilse editörden türkçe olmayan kelimeleri bulup değiştirmek için ayarlamalar yapabilirsin.

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Yoast hiç kullanmadım ama All In One SEO için gerekiyor. Site başlığı, açıklaması ve meta etiketlerinizi ayarlamanız gerekiyor.

Ayrıca sayfa, yazı vb. başlıklarında ufak değişiklikler* istiyorsanız değişiklik yapmanız gerekiyor.

*Mesela tarayıcıda yazıları/sayfaları açtığınızda başlıkta ek olarak sitenizin adının gözükmesi/gözükmemesi, gözükecekse yazı başlığıyla site adı arasında hangi karakterin olmasını istediğiniz gibi buna benzer ayarlar.

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)

Durotan adlı üyeden alıntı

Yoast hiç kullanmadım ama All In One SEO için gerekiyor. Site başlığı, açıklaması ve meta etiketlerinizi ayarlamanız gerekiyor.

Ayrıca sayfa, yazı vb. başlıklarında ufak değişiklikler* istiyorsanız değişiklik yapmanız gerekiyor.

*Mesela tarayıcıda yazıları/sayfaları açtığınızda başlıkta ek olarak sitenizin adının gözükmesi/gözükmemesi, gözükecekse yazı başlığıyla site adı arasında hangi karakterin olmasını istediğiniz gibi buna benzer ayarlar.

ylbogaufuk adlı üyeden alıntı

kod açısından mı soruyorsun ayarlama açısından mı ? kurduğun eklentinin ayarlarını sitene göre ayarlaman lazım. örneğin all in seo pack site haritası oluşturmak için aktif etmen lazım ya da form contact emailin gideceği adres falan. kod açısındansa genelde ayrıca kod eklemene gerek kalmıyor eklentiler için. eklenti türkçe değilse editörden türkçe olmayan kelimeleri bulup değiştirmek için ayarlamalar yapabilirsin.

Bana yardım etme şansınız var mı? Amacım sadece nasıl olduğu hakkında bilgi sahibi olmak.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al