lostyazilim
tr.link

Etiket ve Başlık

3 Mesajlar 1.170 Okunma
acebozum
tr.link

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Web sayfamda niye böyle oldu anlam veremiyorum. Sitem daha çok yeni ve eklediğim etiketlerle değilde eklediğim başlıklarla googleda çıkıyorum bunun sebebi ne olabilir? Nasıl etiketlerle aranınca bulunabilirim? 24 tane etiketim var şu an ancak gel gelelim sayfa adları ve yazı başlıkları çıkıyor googlede şu an...

the World shall know Pain
Interface Designer / IT
elektronikssl
webimgo

Keer Keer Technology Business ♥ Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 108 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Kullandığınız Seo Eklentisi All In One Seo İse Orada Etiket Sayfalarında Noindex vs kullan var onun işaretli olmadığından emin olun. ve Zamana Bırakın.

http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
Başlıkların etiketlerden önce çıkması doğal birşey. Yanlış olan birşey yok yani. Eğer etiketlerde de üst sıralarda çıkmak istiyorsan bazı yöntemler ve seo teknikleri kullanabilirsin.

Mesela etiketleri google'da arama yapıyormuş gibi girmeye çalış. Örnek verecek olursak; youtube'un engellendiği hakkında bir yazı yazdın diyelim. Bu yazına youtube etiketini girebilirsin. Ancak youtube kelimesinde google'da üst sıralarda çıkmaman aşikar olacaktır. Onun yerine etiketleri aşırıya kaçmadan, youtube engellendimi, youtube neden engellendi vb tarzda aranan kelimelerden seçmen senin faydana olacaktır. Tabi yine belirtiyorum. Bunu içeriğinle alakalı bir şekilde ve aşırıya kaçmadan uygulamaya çalış. Diğer türlü bu spam'den başka birşey olmaz çünkü :)

Bununla birlikte etiket sayfalarında keywords ve description meta etiketlerini kullanman da sana yarar sağlayacaktır. Şuradaki yazımda bunun nasıl yapılağacağını anlatmıştım. Yine etiket sayfasına o etiketi'de linkiyle birlikte de yazdırmayı unutma. Çünkü burada yapmak istediğimiz; arama motorlarına o etiket sayfasının içeriğinin o etiketle alakalı olduğunu anlatmak.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al