-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
eskiden vardı biliyorumda şimdi faydası var mı acaba ben hiç etiketlerden sitemi tıklayanı görmedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bence bitti o devir bende hiç görmedim etiketi direk arıyorum onda bile çıkmıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uygun ve olması gereken gibi kullanırsanız, yararı olacaktır.
Yapılan yanlış genelde şu şekilde olduğundan sorun yaşanıyor.
Diyelim ki bir başlangıç başlığıyla bir film tanıtıyorsunuz. Etiket olarak, başlangıç izle, başlangıç filminizi izle, başlangıç filmini bilmem ne şekilde izle şeklinde 10 tane etiket girerseniz bu google gözünde spam ya da çifte içeriğe girecektir. Çünkü bütün bu etiketler sadece bir yazıya götürecek sanki sitede bir sürü aynı içerik varmış gibi görünecek.
Halbuki başlangıç filmini izle, alt yazılı film izle, leonardo di caprio izle vb şekillerde, tıklandığında birkaç farklı filmin bilgisini getirecek etiketler girilirse, her etikette farklı içerik gösterileceğinden, google gözünde farklı bir sürü içerik sunan bir site olmuş olacaksınız.
İşin kolayına kaçmayıp, otomatik etiket yerine etiketler elle verilirse ve bahsettiğim mantıkta verilirse etiketler hem kullanıcılar hem de arama motorları açısından faydalı olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilişim Teknolojileri Hayatım
http://www.yakuphoca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
tek tek etiket ekleyecek vaktim yok ki
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O zaman sitene uygun algoritma oluşturup, mantıklı şekilde ekletmelisin. Yazı başlığını alayım, sonuna kelimeler ekleyip, etiket diye ekleyeyim dersen olmaz.
Bilişim Teknolojileri Hayatım
http://www.yakuphoca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
şu büyük haber sitelerinin haber sayfalarına bir bakın,dünyanın etiketi var,abuk subuk etiketler bir de. demek ki işe yarıyorlar.
cografyahane.com