lostyazilim
tr.link

Fatal error: Call to undefined function

3 Mesajlar 812 Okunma
acebozum
tr.link

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Temamdaki functions.php dosyanı yanlışlıkla bozdum. Şimdi porjinalini yükleyince de Fatal error: Call to undefined function add_filter() diye hata alıyorum. Ne yapabilirim acaba düzeltmek için?

Ek Olarak: Sorunu buldum gibi. Temadaki functiosn yerine wp-includes içindekini değiştirmişim.

wmaraci
webimgo

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Elinizde yedek varsa yedeği geri yükleyin. Yedeğiniz yoksa yedek alma alışkanlığı geliştirmenizde bu size iyi bir tecrübe olacaktır :) Yedek alma nasıl yapılır tam anlamıyla bir fikriniz yoksa WordPress Site Yedeği Alma – Site Yedekleme başlıklı yazımda detaylı anlattım.

Diğer bir çözüm ise bazı hostlar kullanıcıları için otomatik yedek alırlar. Hostunuzla bağlantıya geçin ve probleminizi belirtin ve kendilerinden sitenizi 1 -2 gün geri almalarını rica edin.

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Elinizde yedek varsa yedeği geri yükleyin. Yedeğiniz yoksa yedek alma alışkanlığı geliştirmenizde bu size iyi bir tecrübe olacaktır :) Yedek alma nasıl yapılır tam anlamıyla bir fikriniz yoksa WordPress Site Yedeği Alma – Site Yedekleme başlıklı yazımda detaylı anlattım.

Diğer bir çözüm ise bazı hostlar kullanıcıları için otomatik yedek alırlar. Hostunuzla bağlantıya geçin ve probleminizi belirtin ve kendilerinden sitenizi 1 -2 gün geri almalarını rica edin.

Merhaba yardımın için teşekkürler. Sorunu çözdüm. Yanlışlıkla tema dosyalarındaki functions.php yerine we-content içindeki dosyayı değiştirmişim. Sorunu aynı temayı kullanan farklı bir sitemden dosyayı çekip tekrar atarak çözdüm.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al