-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web programcısı
-
-
Ad Soyad
S** F**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Başka forumda buna cevap yazmıştım:
get_footer fonksiyonuna baktınız mı? "name" parametresine sahip. Yani sizin koruduğunuz temanın dosyalarındaki get_footer() fonksiyonunu get_footer('yeni') ile değiştirdiğimde ne olacak? Linkinizi silmiş olduğum footer-yeni.php dosyası include edilecek.
function get_footer( $name = null ) {
Sanırım footer-*.php gibi tüm dosyaları kontrol etmeniz gerekecek.
Kodları görünce doğal olarak birden fazla çözüm geliyor aklıma, hepsi de çok basit. Kriptolu function dosyasının sonuna tekrar
Kodları göstermeseniz çözümler kat kat zor olacaktır, o yüzden bu işi yapanlar kendi yöntemlerini geliştirip sadece kendine saklamalı bence.
Yüksek kazanç elde edebileceğiniz link satış sitesi
http://bit.ly/2sM8XPZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Yalnız bu yöntem dediğiniz gibi functions dosyasından footera link eklemiyor. Çözüm yolu çok. Ben bildiğimi sizlerle paylaştım. :)
Not: Dediğinizi sonradan anladım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kısaca vicdana bırakın arkadaşlar. Adamda vicdan yoksa Kripto kere kripto yapsanız yine bir şekil açılıyor. Temanızı tasarlayın, kurulum dosyasında açıkça emeğimize sağgı duyuyorsanız bir linki çok görmeyin diye belirtin, yerinide gösterin hatta.
Ayrıca bu link vs. çok abartılı olmasın destekçi modunda olsun. Mesela Powered Theme By XXX şeklinde. Ama biz gidip Copyright XXXx yazarsak bunu herkes çıkarır ordan :)