-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Hocam gerçekten iyi bir geliştirici ve destekçisiniz. Az önce wordpress panelime yoast güncellemesi geldi otomatik olarak yaptım sonra burada yeni konuları listelediğimde sizin güncelleme duyurunuzu gördüm. Bu ne hız, bu ne takip. Maşalla diyorum.
WpÖmerFaruk
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bugün Yoast SEO 5.7 sürümü yayınlandı. Yeni sürüme göre ayarlar gözden geçirildi, yazıdaki gerekli görülen kısımlar düzenlendi. Yazının en altına tüm ayarları kolaylıkla indirip kendi sitenize yükleyebileceğiniz indirme butonu eklendi. Güle güle kullanın :)
Not: Hazır ayarları yükledikten sonra ayarlarda yer alan sosyal medya, firma ismi, anasayfa metası gibi alanları mutlaka kendi sitenize göre düzenleyin. Bu alanlar export ettiğim için Blog Kurdu'na göre görünecektir. Ayrıca Blog Kurdu'nda bulunan özel yazı tiplerini exporta dahil etmedim karışıklık yaşamayın diye. Ancak kendi sitenizde özel yazı tipleri varsa onların da ayarlarını mutlaka yazıda anlatıldığı şekilde yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni başlayanlara çok iyi bir kaynak olacaktır. Çok iyi anlatılmış ellerinize sağlık. Benim bir sorum olacak. Yoast SEO gerçekten çok iyi bir eklenti ama Google Sitemap'de Resimler dosyaları indekslenmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yoast SEO 5.8 sürümü bugün yayınladı. Anlatımda gerekli görülen noktalar düzenlendi. Daha kaliteli ve doğru sonuçlar için Wordpress ve Yoast'ın en son sürümünü kullanın! :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler, güncelleyelim o zaman.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
S.E.M & S.E.O Expert
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
WpÖmerFaruk hocam wordpress ile ilgili çalışmalara yeni yeni girmiştim ben başka bir yerden bu video'yu izledim fakat burada da söylemek istedim, gerçekten çok faydalı bir bilgi paylaşımı olmuş teşekkür ederim, eline ayağına sağlık.
Olmayacak diye birşey yoktur.