-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Bir arkadaşımın godaddy de wp hostingi vardı cpanel vs birşey yok kendi oluşturmuş panelden wordpresi full dosya yedeğide indirilemiyor bende ftp den wordpress dosyalarını yeni hostinge attım godaddydeki veritabanını indirip yeni hostingin veritabanına yükledim veritabanında wp-optionstan site adresini güncelledim wp confing dende yeni veritabanı bilgilerini girdim site şuan yeni domainde sorunsuz açılıyor.
Sormak istediğim şimdi godaddy deki hesabımı sorunsuz silebilirmiyim yedek konusunda başka birşey yapmaya gerek varmıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladığım kadarıyla Godaddy üzerindeki site ile ilgili tüm veriyi alıp yeni hosting e taşıyıp çalıştırmışsınız...
Burada bir sorun yoksa, hesabı silebilirsiniz de silmeyebilirsiniz de. Oradaki hostinginizin tarih sürecinden dolayı (yani ileri tarihte dolacağından) şüpheye düştüyseniz eğer bir sorun olmaz. O orada kaldı.
Domain transferlerinde kalan süre yeni transfer edilince üzerine ekleme yapar. 3 ay süre var ise üzerine 12 ay daha ilave olur. Hostinglerde bu kavram yoktur. Godaddy de kalan örn.3 aylık hosting hizmetiniz orada durur süresi dolunca iptal olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
enerjiveguc hocam godadyde kurulu olan wp yi yeni hostinge taşmaya çalıştım.Normalde cpanelden fullbackup alıp dosyaları masaüstüne çıkartıp site dosyalarını yeni hosta atıyordum godady de ise cpaneli olmadığı için kulladnığım paketin ftp den wp nin tüm dosyalarını indirdim yeni hostta attım birde veritabanını indirdim phpmyadmin den yeni hostingdeki sitede bi eksik gedik görünmüyor ama bir bilene sorayım dedim genede.
1 kişi bu mesajı beğendi.