-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 -4 gün önce yeni bir web sitesi açtım, açmış olduğum web sitesinin yazılımı wordpress.
soracağım soruyu örnek bir domain üzerinden anlatıp dileyene domain ismi verilecek,
yemektarifleri.tarif böyle bir örnek domainim var, web sitemi kurduktan 2 gün sonra yemek tarifleri diye googleye yazdığım zaman 4 sayfada gözüküyordu, ne zaman makale girmeye başladım ve makaleler index almaya başladı o zaman keyword domainim googleye yemek tarifleri yazınca yazdığım makalelerin etiketleri çıkıyor ama ana sitem çıkmıyor, bunun nedeni nedir, eklentilerden kaynaklımıdır?
Yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim,
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danışmanlık
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo eklentisinden etiketlere noindex bas.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam etiketleri noindex yapmayın, sizin google da olan index sayınız ziyaretçi dönüşümünü eklileyecektir, noindex yapmak ziyaretçi kaybı demek. Biraz bekleyin ve ana sayfaya birkaç backlink alın popüler sosyal imleme sitelerinde paylaşın kısa sürede daha iyi bir konuma gelecektir.
Etiketin çıkmasının sebebi anasayfadan daha yararlı içerik görmesi ve sayfanın seo uyumlu olması olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bilgileriniz için teşekkür ederim,
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Site haritanızı güncelleyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hocam seo eklentisi kurun eklenti ayarlarini ya kendinixe gore yada netten bakarak yapin sitemapinizi guncelleyin bu guncellemeyi onceliklere gire ayarlarin yani soyle anasayfa onceligi 1 ken etiketleri 0.8 yapin li anasayfaniz daha ustte ciksin etiketlere gore