http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
temada açık olabilir blogspot alt yapısı sanırım
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sahifa temasının warezi vardı öncesinde orjinalini almayı düşünüyordum temayı kullandım biraz ondan gecmiş olabilir ama şuanda sildim bu hasar kalıcımı nereden tedavi edicem acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
30-50 $ arası verip temayı orjinal alıp güncellemelerdende yararlanmak varken warez alıp siteyle zaten bukadar cebelleşmek kötü bi durum verdiğin emek çöp oluyor. Warez yerine ücretsiz wordpress dizininde güzel temalar var onlardan kullanabilirsiniz.
.htaccess içine bak orda yönlendirme olabilir varsa sil 777 yazılabilirliği 644 yap
daha sonra eklentilerin güncelliklerini kontrol et
devam ediyorsa tüm eklentileri devre dışı bırak bi dene düzelirse tek tek aktif edip bakabilirsin.
hala devam ediyorsa temanın orjinalini tekrardan at temada açık olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
caddebodrum adlı üyeden alıntı
30-50 $ arası verip temayı orjinal alıp güncellemelerdende yararlanmak varken warez alıp siteyle zaten bukadar cebelleşmek kötü bi durum verdiğin emek çöp oluyor. Warez yerine ücretsiz wordpress dizininde güzel temalar var onlardan kullanabilirsiniz.
.htaccess içine bak orda yönlendirme olabilir varsa sil 777 yazılabilirliği 644 yap
daha sonra eklentilerin güncelliklerini kontrol et
devam ediyorsa tüm eklentileri devre dışı bırak bi dene düzelirse tek tek aktif edip bakabilirsin.
hala devam ediyorsa temanın orjinalini tekrardan at temada açık olabilir
hocam .htaccess dosyası 644 de içinde herhangi bir yönlendirme görünmüyor.
eklentileri birazdan test edicem temayı zaten kullanmadım sadece denemek icin alma niyetim vardı daha öncesinden temaları orjinal aldım türk tema satanlardan kazıklandıgım icin vazgectim.şimdilik dediğiniz gibi üçretsiz benzerbir tema buldum onu kuruyorum ama hatayı hala cözmüş değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
temanın index.php ve wordpress index.php sine bi bak sorun ordada olabilir
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım geliştirici
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle Wordpress'i güncelle, güncel durumdaysa güncelleme sayfasından yeniden yükleyebilirsin. Bu şekilde Wordpress dosyaları tazelenir. Sonrasında tüm eklentileri ve temaları bir elden geçir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Procondio adlı üyeden alıntı
Öncelikle Wordpress'i güncelle, güncel durumdaysa güncelleme sayfasından yeniden yükleyebilirsin. Bu şekilde Wordpress dosyaları tazelenir. Sonrasında tüm eklentileri ve temaları bir elden geçir.
şuan hocam o işlemi yapıyorum.yalnız akılma bir şey takıldı sormadan geçimim hocam daha önceki zamanlarda kullanıp sildiğim eklentileri yükleyince tekrar eski ayarları ile birlikte bunların mysolları hic ellenmemiş gibi bu normalmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım geliştirici
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eklentiler kurulduklarında veritabanına kendi için tablo ekler. Daha önce test etmemiştim fakat demek ki eklentileri silerken tabloları bırakıyormuş. Onun için veritabanından silmek gerekecek.