Günlük 500 kişiden bahsediyoruz oldukça düşük bir miktar. GüzelHosting'in Linux hosting paketleri oldukça yeterli olacaktır. Ben günlük 3k tekil hit alırken bile ideal paketini kullanıyordum.
Hocam Alastyr Limitsiz Hosting paketlerinde giga'yı kullanıyorum. Kendi internet sitem için 2.5 yıldır ve trafik 500 ün üstünde hala bir sıkıntı yaşamadım + subdomainde çalışan 2 tane site daha var webdunya başlığı altında. İkisinde de webdunya kadar olmasa trafik var. Sizin için alastyr 'de %20 indirim kupon koduda verebilirim ve refli üye olursanız sevinirim.
Dorebar geçmiş senelerde de Wordpress geçmiştim ama yapamamıştım. Şimdi biraz daha profesyonel 3 siteyle birlikte kazancımı arttırmak istiyorum. Tek sorun uygun bir tema bulamıyorum ve hosting paketleri içinden hiçbiri aklıma yatmadı. Şu videoyu izliyorum şu an, bakalım sonuca göre alabilirim.
Şiddetle VPS almanızı tavsiye ederim. Günlük 500 kişi girecekse hosting sıkıntı yaratabilir. Digitalocean işinizi görecektir. Ancak bütçenizi aşıyorsa Netinternet Avantaj paketini de tercih edebilirsiniz.
Mumkun oldugunca ucuz olmasi taraftariyim cunku elimde birikmisim yok. Gordugum kadariyla ucretsiz tema da yok, ona da para gidecek. Az once turhostun fiyatlarina baktim pahali geldi. Siz ne derseniz bu ozellikte 2 site icin aylik ne kadar masraf cikar?
Hocam Güzel Hosting veya
Web Adam firmalarını kullanabilirsin. İkisini de günlük 1-2klık sitelerimde kullandım ve hiç sıkıntı çekmedim. Vps felan almaya hiç gerek yok.