-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
3 yıldan uzun süredir blogger kullanıyorum hala da kullanmakta olduğum bloglarım var ancak geçen günlerde sağlam bir alan adı regledim. Ancak bloggerda yüksek düzey bir seo yapmam mümkün olmadığından şansımı wordpressle denemek istiyorum. Öğrenmek istediğim wordpress blogger kadar basit ve kullanışlı mı? Yani alan adı ve host olayları bana sorun yaşatır mı? Bloggerda hostun kendisi google olduğundan kafamıza göre takılıyorduk.
Bu konumda wordpressden anlayan arkadaşların yardımlarına oldukça ihtiyacım var.
Wordpress temalarını bloggera entegre ederken local hosta wordpress kurmuştum ama onda da host yoktu.
Sizlerden öğrenmek istediğim;
Sıfırdan wordpress nasıl kurulur?
Host almak için hangi firma tercih edilmelidir?
Host ve alan adı siteyle nasıl ilişkilendirilir?
Günlük 1,5 - 2 k tekil hiti olan site için ne kadar host ücreti gerekir?
Seo ayarları nasıl yapılır?
Veya "bunu sakın atlama", çok dikkat et dediğiniz şeyler nelerdir?
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Hocam bende wordpresse yeni başladım sayılırım, gerçekten wordpress çok basit ve herşey ayağınızın altında oluyor. Ben birçok şeyi öğrendim sayılırım Web Adam veya bildiğiniz bir host sitelerinden bütçenize uygun hostu alırsanız size wordpress kurabilirim.
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sıfırdan Wordpress kurmak kadar basit bir şey yoktur. Bu konuda bilmeniz gereken tek konu, veritabanı açmak. O kadar :) Wordpress kurulumunda ileri diyerek kurulumu yapıyorsunuz zaten.
Host ve domain ile ilgili sorulara yanıt veremeyeceğim maalesef.
Seo ayarları konusuna gelirsek, Wordpress'in seo eklentileri var. Ücretsiz olarak kullanılabilecek, All in one seo pack eklentisi yeterlidir. Wordpress, Google dostu olduğu için, arada Google'a ping gönderin gerisi gelir zaten. Diğer genel SEO ayarlarını söylediğim eklenti veya diğer SEO eklentileri sayesinde kolaylıkla yapabilirsiniz.
Not: Olur da yardım almak isterseniz seve seve yardım ederim... Özel mesaj atmanız yeterli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sıfırdan wordpress nasıl kurulur?
Cpanelden direkt uğraşmadan kuruluyor
Host almak için hangi firma tercih edilmelidir?
Paranız varsa Turhost falan normalse Guzel Hosting öneririm
Host ve alan adı siteyle nasıl ilişkilendirilir?
NS 42 saat sonra otomatik aktif oluyor. Sizin ekstra bağlanamanız gerekmiyor
Günlük 1,5 - 2 k tekil hiti olan site için ne kadar host ücreti gerekir?
Ziyaretçilerinizin ve firmanıza bağlı. Tahmini orta seviye 35-50 kaliteliseviye firmalar daha fazla orta seviye kullanıyorum. Kaliteli de sayılabilir
Seo ayarları nasıl yapılır?
Eklenti var 5 dk kuruluyor
Başka varsa yardımcı olabilirim