Valla ben olmasam paso yatacaksınız habire konu açıyorum. :)
Arkadaşlar şimid ben siteme günlük maç listesi ekliyorum ancak gel gelelim bu normal bi sitenin 3 katı uzunluğuna sahip oluyor. Ben bunu sağ taraftaki sidebarımı sabit tutmam için orta sayfaya yani sanırım bu home.php sayfası oluyor o orta bloğun hemen sağına bir kaydırma çubuğu koymam lazım. Bunu arattım forumda bulamadım scroll yazıyorum ama menu konuları çıkıkıyor kaydırma çubuk yazdım 2 konu çıktı onlarda alakasız. Bana yardımcı olurmusunuz.
Ek Olarak: Hiç orta sayfada kaydırma çubuğu kullanan yokmu yani ?
Ek Olarak: Arkadaşlar baya zor yerlerden soruyorum 3 -4 soruma cevap alamadım.
1- ORta sayfay side bar ile home kısmı arasına ana saydanın uzun uzadıya gitmesini önlemek için yanına bir kaydırma çubuğu nasıl konulur.
2- Header daki veya başka bir yerdeki 460x60 vb banner reklamlarını aynı çerçeve içerisinde sıra ile geçişini nasıl sağlarız ( 4 reklam farzedin)
3-Yeni sayfa oluştururken metin kutusundaki html tagları metinin içine karışıyor paragraflar belli olmuyor öncesinde ise çok nizami bir şekilde her şek yazım diline göre diziliyordu şimdi ise dümdüz gidiyor metin içine karışmış bir şekilde.
Bunlar yazıpda cevap alamadığım konu başlıklarıma ait sorulardır. Biraz yardımcı olursanız memnun olurum