makaleevim 2 farklı sorun var 1. wp klasörünün içindekileri klasörden çıkartmanız lazım ki direk sitenin adresini yazınca site açılsın. 2. ise tema demo import etmişsiniz yani temanın varsayılan yazıları içerikleri dahil dahil oldu veritabanına. Tek tek bulunan tüm yazıları düzenlemeniz lazım. Kategorileri baştan ayarlamanız gerek.
makalevim hocam bu siteyi bir inceleyin başlangıç için bütün sorularınızın cevabını bulacaksınız... benim site ile bir ilgim yok, ancak kaynak niteliğinde bilgiler var. Yine de kafanıza takılan bir şeyler olursa forumdan mutlaka yardımcı olacak arkadaşlar var...
makaleevim 2 farklı sorun var 1. wp klasörünün içindekileri klasörden çıkartmanız lazım ki direk sitenin adresini yazınca site açılsın. 2. ise tema demo import etmişsiniz yani temanın varsayılan yazıları içerikleri dahil dahil oldu veritabanına. Tek tek bulunan tüm yazıları düzenlemeniz lazım. Kategorileri baştan ayarlamanız gerek.
2.sorun bilinçli hocam kendim isteyerek yaptım düzelteceğim hepsini. ama 1. sorun neden öyle oldu anlamadım
İlk önce wp-admin'e girip ayarlardan site adresinizi xx.com/wp yazan linkteki wp yazılarını silin. Ardından . wp klasörü içindeki tüm dosyaları public_html klasörüne kopyalayın. Sorun çözülecektir.
İlk önce wp-admin'e girip ayarlardan site adresinizi xx.com/wp yazan linkteki wp yazılarını silin. Ardından . wp klasörü içindeki tüm dosyaları public_html klasörüne kopyalayın. Sorun çözülecektir.
hocam aşırı bilgisizim. ayarlardan site adresinden wp yi sildim. wordpress adresinden silmedim. .wp klasörünü nerden bulup kopyalayacağım ve sonra public_html klasörüne yapıştıracağım